Muse se s novým albem Simulation Theory vrátí do Prahy!

Vydáno 01.10.2018 | autor: Josef Martínek

Fanoušci Muse mohou jásat, britská kapela oznámila na svém webu, že se v rámci turné k novému albu Simulation Theory vrátí také do české metropole. Termín i místo konání zatím zůstává tajemstvím. O všech detailech vás budeme informovat hned, jak budou známy.  

Muse se s novým albem Simulation Theory vrátí do Prahy! Muse se s novým albem Simulation Theory vrátí do Prahy!

Deska Simulation Theory vyjde 9. listopadu a bude obsahovat jedenáct skladeb, na jejichž produkci se podíleli Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback a Timbaland. Už z tohoto výčtu je patrné, že Muse budou tentokrát sázet na pestrost.

RECENZE: Muse v kinech fungují hlavně na fanoušky, kteří jejich skvělou živou show ještě neviděli

Dokládají to ostatně i doposud zveřejněné písně. Oproti prvnímu singlu Something Human byl ten druhý The Dark Side výrazně rockovější, byť i v něm se fanoušci dočkají špetky elektropopové příměsi. Nyní kapela zveřejnila další vzorek s názvem Pressure. Na klip se podívejte níže. 

Kdo by mohl přijet koncertovat v roce 2019: Uvidíme v Česku Muse, Aerosmith, Pink nebo Eminema?

Simulation Theory navazuje na desku Drones, která v roce 2015 debutovala na prvním místě albové hitparády v jedenadvaceti zemích světa. V České republice byla nejlépe třetí. Muse ji tehdy živě představili také v Praze, kam se nyní podívají znovu.

 jm

Témata: Muse, Simulation Theory, Matthew Bellamy

zavřít