Největší samostatný koncert Poletíme? proběhne už příští týden

Vydáno 27.08.2019 | autor: redakce

Česká turbo-šansonová kapela Poletíme? o sobě dala naposledy vědět krásným videoklipem ke skladbě Běž dál (Leť dál) z předposledního alba Turbošanson, v němž hostuje mistr světa letecké série Red Bull Air Race Martin Šonka. Teď vystoupí 5. září na největším samostatném koncertě.

Největší samostatný koncert Poletíme? proběhne už příští týden Největší samostatný koncert Poletíme? proběhne už příští týden

Osmičlenná kapela pod vedením hudebníka a výtvarníka Rudolfa Brančovského poctivě objíždí řadu letních hudebních festivalů a připravuje se na vrchol jejich letošní koncertní sezóny. Tím bude jejich doposud největší samostatný koncert, který chystají na začátek září v Praze. Tímto koncertem završí svou dvanáctou koncertní sezónu v hlavním městě.

SOUTĚŽ: Poletíme? v Praze

Původně oznámené místo konání v pražských Žlutých lázních se ale z technických důvodů mění. Největší koncert kapely a poslední letošní v Praze se odehraje 5. září v areálu Kytary.cz v Modřanech.

Více než dvouhodinový koncert bude mít jedno nej. Půjde o jejich doposud produkčně nejnáročnější koncert. Výběr skladeb dává kapela dohromady s pomocí svých fanoušků na její facebookové stránce. Před koncertem se nad hlavami diváků budou prohánět speciální modely letadel, které bude pilotovat mistr světa v akrobacii leteckých modelů Marek Plichta. Ale to není všechno. Leteckou akrobacii těchto modelů bude komentovat další mistr, a to Jan Rozlivka, mistr světa v akrobacii na kluzácích.

"Na tento koncert chystáme několik velkých překvapení. Odhalíme kompletně nový vizuální styl Poletíme?. Před koncertem bude na facebooku probíhat hitparáda cover klipů od našich fanoušků a na koncertě se budou promítat vítězné klipy." dodává frontman kapely Rudolf Brančovský.

Předprodej vstupenek na zářijový koncert kapely Poletíme? je zde.

Text: TZ

Témata: Poletíme?, koncert

zavřít