Němečtí Blackout Problems představí v Rock Café svůj Kaos

Vydáno 18.11.2018 | autor: Josef Martínek

Po velkém úspěchu v rámci letošního ročníku festivalu United Islands se německá kometa Blackout Problems vrací opět do svého domovského pražského klubu - do Rock Café! Tam dorazí už 21. listopadu se svou novou deskou Kaos, kterou tato čtyřčlenná parta z bavorského Mnichova vydala v červnu tohoto roku.

Němečtí Blackout Problems představí v Rock Café svůj Kaos Němečtí Blackout Problems představí v Rock Café svůj Kaos

Vůbec poprvé se Blackout Problems představili českému publiku v roce 2013 na Rock for People, tehdy ještě v tříčlenné sestavě bez kytaristy Moritze. Poté následovalo několik klubových koncertů (Rock Café, Klub 007 Strahov, Divadlo pod lampou v Plzni) a již zmíněné vystoupení v rámci letošních United Islands.

The Rumjacks slavili v Rock Café deset let. Zopakují si to i v neděli

S každým dalším koncertem se jejich fanouškovská základna v České republice rozšiřuje a pozvolna se přibližuje té německé, kde jsou Blackout Problems již zaběhlé jméno a pravidelně zaplňují kluby až do posledního místa.

Večer otevře pražská naděje Stifled, která se v létě mimo jiné vydala na tour po Kanadě. Jejich vystoupení nezabránila ani nedávno oznámená změna v sestavě. Druhým supportem bude německý elektronický projekt Geisha.

tz, jm

Témata: Rock Café, Blackout Problems

zavřít