Nirvana se dává zase dohromady. Zahraje na benefici spolu s Marilynem Mansonem, Beckem nebo St. Vincent

Vydáno 03.01.2020 | autor: redakce

Zbylí členové kapely Nirvana si znovu zahrají své hity, i když už bez zesnulého zpěváka Kurta Cobaina. Místo něj budou zpívat St. Vincent, Beck nebo Marilyn Manson.

Nirvana se dává zase dohromady. Zahraje na benefici spolu s Marilynem Mansonem, Beckem nebo St. Vincent Nirvana se dává zase dohromady. Zahraje na benefici spolu s Marilynem Mansonem, Beckem nebo St. Vincent

Dave Grohl zasedne za bicí, Krist Novoselic vezme do ruky baskytaru a Pat Smear kytaru. Všichni tři zahrají hity Nirvany na benefiční akci Heaven is Rock & Roll Gala v Los Angeles.

TOP 7 kapel, které v Česku nikdy nehrály a už ani nezahrají: Beatles, ABBA, Nirvana a další

Naposledy byli takhle pohromadě v roce 2018 na Cal Jam Festivalu, který pořádala Grohlova kapela Foo Fighters. Při koncertě se k nim připojí například zpěvák Beck, kytaristka a zpěvačka St. Vincent nebo Grohlova dcera Violet, která s ním už několikrát vystoupila, když hráli s Foo Fighters. Například na maďarském festivalu Sziget.

Akce se bude konat v sobotu 4. ledna 2020 a návštěvníci se mohou těšit také na vystoupení Marilyna Mansona, L7 nebo Cheap Trick.

ROCKBLOG: Kurt Cobain a Nirvana očima českých muzikantů

Výdělky z akce půjdou na The Art of Elysium, kteří podporují lidi v těžkých životních situacích jako jsou nemoci, hospitalizace, když přijdou o domov a jiné krize. Vstupenky na akci také něco stojí. Nejlevnější jsou za 200 dolarů, což je v přepočtu 4560 Kč (na vzdálený balkón), ale koupit si můžete i Elysium Ticket Package za krásných 100 tisíc dolarů. V přepočtu 2,3 miliony korun.

Text: ah

Témata: Nirvana, Dave Grohl, Foo Fighters, Beck, St. Vincent, Marilyn Manson

zavřít