Nové desky: Depeche Mode představí novinku i v Praze, debutují Sebastian nebo Jakub Ondra

Vydáno 13.03.2017 | autor: redakce

V polovině března vydávají svou vysoce očekávanou novinku Depeche Mode, kteří se v květnu vrátí do Prahy, činili se ale také domácí umělci. S debuty přicházejí Sebastian nebo Jakub Ondra, písničkář Cermaque vzkazuje, abychom se nebáli, a ze Slovenska k nám putuje čtvrtá řadovka Korben Dallas

Nové desky: Depeche Mode představí novinku i v Praze, debutují Sebastian nebo Jakub Ondra Depeche Mode přivezou novinku Spirit také do Prahy


Depeche Mode
- Spirit

Nové album Depeche Mode bude obsahovat v základní verzi 12 nových skladeb, jeho dvojdisková deluxe edice navíc nabídne speciální 28stránkový booklet s exkluzivními fotkami a kresbami Antona Corbijna. Bonusový disk přinese fanouškům 5 nových remixů, které pod názvem Jungle Spirit Mixes vytvořili Depeche Mode společně s Kurtem Uenalou a Matrixxmanem a které se také objeví i na připravovaném 180g dvojvinylu. První singl se jmenoval Where's The Revolution, 24. května zahrají Depeche Mode živě v Praze.

Nové desky: V březnu představují novinky Anna K., J.A.R. i Harlej


Sebastian - Hvězdy

Celé to vlastně začalo už v dubnu 2014, kdy liberečtí Atmo Music vydali desku Andělé x Démoni se singlem Polety. Písnička měla úspěch, rychle sbírala miliony zhlédnutí na YouTube, hrála ji rádia a Sebastianovi, který v ní hostuje, přinesla zaslouženou popularitu. Talentovaný mladík se chytil příležitosti a o rok později už ovládl nejen český internet s vlastní skladbou Toulavá. Na debutu pracoval s producentem ODDým ze spřátelených Atmo Music i jeho kumpánem Beefem, který je spoluautorem několika písní. "Byla to dlouhá cesta. Prožil jsem na ni spoustu věcí a teď jsem na konci téhle etapy. Je na čase se o písničky podělit s fanoušky," říká Sebastian, který vyjíždí na doprovodné turné. 

vložte odkaz, text nemažte


Jakub Ondra - Old Town Square

Jakub Ondra se konečně dočkal! Poté, co uzavřel mezinárodní smlouvu s německou pobočkou Sony Music a vydal singl On The Menu, který sklízel velké úspěchy i v našich rádiích, přichází vydání debutového alba. Písničkář, skladatel a hlavně busker duší i srdcem ho pojmenoval Old Town Square. Staroměstské náměstí - místo, kde poprvé vytáhl kytaru a začal hrát na ulici pro kolemjdoucí. Mezitím uběhlo pár let, Jakub procestoval celou Evropu, aby na cestách potkal svého producenta Vitali Zestovskiho, se kterým poslední měsíce strávil ve studiu. Na světlo světa se tak dostane nahrávka plná textů o dospívání, lásce i rozchodech.

Nové desky: Ed Sheeran, Mňága a Žďorp nebo Clarinet Factory


Korben Dallas - Stredovek

Už se svým čtvrtým řadovým albem přicházejí slovenští Korben Dallas. Novinka Juraje Benetina, Lukáše Fila, Oza Guttlera a stálého člena Ľuba Petrušky z Chiki-liki-tua v sobě skrývá řadu překvapivých momentů - kytarový náklad à la Rage Against the Machine v písničce Múry, funky falsetto ve skladbě Ona, ale i očekávané balady s trefnými texty o každodenních starostech. Před nedávnem vyšla i klipová ochutnávka Nič sa nepýtaj. Korben Dallas se v Česku prosadili i díky spolupracemi s uznávanými zpěvačkami - v minulosti nahráli skladby s Anetou Langerovou nebo Janou Kirschner.


Cermaque - Neboj

Básník, režisér a písničkář Jakub Čermák vystupující jako Cermaque představuje svou osmou desku s názvem Neboj. Nahrávka pulsuje od nezávislého folku po alternativní hiphop a spolu s Cermaque album připravovalo množství hostujících muzikantů a producentů jako jsou například Aid Kid, Jan Kratochvíl (DVA), Ondřej Ježek nebo izraelský kytarista Shlomi Mor. Texty na albu reagují na společenský vývoj v Čechách i ve světě v posledních letech a Cermaque v nich vypraví o strachu, o zmatení jazyků, o rozdělené společnosti, ale v pozadí i o naději.


Dále vychází:

 

Témata: Depeche Mode, Sebastian, Jakub Ondra, Cermaque, Korben Dallas

zavřít