Ozzy Osbourne chystá nové album, pracuje na něm s hvězdnými kytaristy Beckem, Claptonem a dalšími

Vydáno 06.10.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Ozzy Osbourne aktuálně nahrává své nové sólové album a jak se nechal slyšet, podílí se na něm řada kytarových legend. Mezi nimi Eric Clapton či Jeff Beck, nechybí ani jeho dlouholetí spoluhráči Tony Iommi a Zakk Wylde. Prozradil to během své rádiové show Ozzy Speaks.

Ozzy Osbourne chystá nové album, pracuje na něm s hvězdnými kytaristy Beckem, Claptonem a dalšími Ozzy Osbourne chystá nové album, pracuje na něm s hvězdnými kytaristy Beckem, Claptonem a dalšími

Nová deska Ozzyho Osbourna bude plná hvězdných hostů. Jak zpěvák odhalil, vedle Billyho Morrisona mu ve studiu pomáhají také Jeff Beck, Eric Clapton, Tony Iommi a Zakk Wylde, album pak stejně jako předchozí Ordinary Man produkuje Andrew Watt.

Ozzy Osbourne: Tři nejbláznivější koncertní eskapády Prince temnot

„Napíšete song a zeptáte se daných lidí, jestli v něm chtějí zpívat nebo si zahrát. Dobré na tom je, že je vždy zajímavé pracovat s někým jiným. Špatné pak je, že když to nefunguje, nemůžete ty lidi jen tak vyhodit, protože by se naštvali,“ uvedl Osbourne v rádiovém vysílání.

„Tak třeba Eric Clapton. Nelíbila se mu část písně, ve které se zpívalo o Ježíšovi. Ale nakonec jsme se dobrali zdárnému konci. Sólo, které nahrál, je opravdu dobré,“ láká zpěvák fanoušky.

Na nové desce by se mělo nacházet třináct nebo čtrnáct skladeb. „Je na ní třeba song nazvaný Patient Number Nine. Napsali jsme ho o Sharonovi Osbournem a o mně,“ prozradil hudebník, který na začátku příštího roku vyrazí na turné. Během tří měsíců odehraje celkem devatenáct koncertů včetně českého v pražské O2 areně, který se uskuteční 28. ledna.

red, foto: Jaroslav Noska, archiv iREPORT
Témata: Ozzy Osbourne, Jeff Beck, Eric Claton, Tony Iommi, Zakk Wylde

zavřít