Příjmení McCartney a Lennon se opět spojila. Synové členů Beatles vydali společný song

Vydáno 22.04.2024 | autor: iREPORT

Spolupráce, kterou zřejmě nikdo nečekal. Synové členů Beatles James McCartney a Sean Ono Lennon nahráli společnou píseň. Pojmenovali ji Primrose Hill po parku v severní části Londýna, který nabízí panoramatický výhled na město.

Příjmení McCartney a Lennon se opět spojila. Synové členů Beatles vydali společný song Příjmení McCartney a Lennon se opět spojila. Synové členů Beatles vydali společný song

Vydání Primrose Hill oznámil na svých sociálních sítích James McCartneyho, syn Paula a jeho ženy Lindy. Uvedl, že je z duetu se Seanem Onem Lennonem, svým velmi dobrým kamarádem, nadšený. „Mám pocit, že jsme to vážně rozjeli. Těším se, až s vámi budu sdílet další hudbu,“ uvedl muzikant. K textu připojil společnou fotografii s Lennonem.

TOP 10 skladeb Johna Lennona: Beatles, společenské apely, halucinogenní obrazy i láska k Yoko Ono

„Psal jsem píseň s vizí dítěte nacházejícího se ve Skotsku během krásného slunného dne. Viděl jsem svou lásku a mého zachránce. Primrose Hill je o nalezení této osoby,“ uvedl McCartney ke vzniku skladby a vyzval fanoušky k jejímu poslechu.

Oba synové členů slavných Beatles se vydali ve šlépějích svých otců, nicméně nikdy nedosáhli takového úspěchu jako oni. Zatímco Lennon hraje od roku 1998 v kapele Cibo Matto, McCartney se podílí na vzniku alb Paula.

red, foto: IG Jamese McCartneyho
Témata: James McCartney, Sean Ono Lennon, Primrose Hill, Beatles, duet

zavřít