Pro Smokie jsou koncerty jako rodinná sešlost. Chystají se i do Brna a Prahy

Vydáno 26.03.2017 | autor: redakce

Britští Smokie, známí hity jako Living Next Door To Alice, Have You Ever Seen The Rain nebo Needles And Pins, se koncem března vrátí do České republiky. V poslední březnový den zahrají v Brně v Sono Centru a na apríla potěší své fanoušky v Praze ve Velkém sále Lucerny.

Pro Smokie jsou koncerty jako rodinná sešlost. Chystají se i do Brna a Prahy Pro Smokie jsou koncerty jako rodinná sešlost. Chystají se i do Brna a Prahy

"Mezi zeměmi, kde jsme vystupovali, jsou samozřejmě rozdíly, ale pro mě jsou důležití fanoušci Smokie. Zatímco v tradicích a zvycích se země liší a my to respektujeme a ctíme, na našich koncertech je to všude podobné. Je to jako velká rodinná sešlost. Večírek v různých jazycích. A Česká republika je úžasná, jezdím k vám moc rád," řekl Terry Uttley, zakládající člen Smokie, kteří ročně odehrají přes stovku koncertů a během čtyřiadvaceti hodin byli schopni vystoupit ve třech různých zemích. 

Smokie: chtěli bychom turné s Muse a Kings Of Leon

"Je to neuvěřitelné, ale čím jsme starší, tím jsme zaměstnanější. Vyjma pár týdnů v létě si dopřejeme volno maximálně ještě v lednu, jinak jsme neustále na cestách. Koncerty máme naplánované na dva až tři roky dopředu," přibližuje Uttley své rychlé životní tempo. "Možná má práce není úplně standardní, protože jsem často pryč. Ale když jsem doma, travím tolik času, kolik můžu, s rodinou. Mám děti a vnoučata, která už mají taky své partnery a všichni se moc rádi scházíme. Celá má rodina má pro moji práci naštěstí pochopení, včetně mé skvělé ženy, se kterou jsem už celou věčnost. Myslím ale, že je ráda, že občas vypadnu z domu," dodává s úsměvem Uttley.

vložte odkaz, text nemažte

Začátek koncertu v Brně je ohlášen na 19:30, v Praze, kde před Smokie vystoupí Keks, na 20 hodin. Obě vystoupení pořádá Brnokoncert, vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro, oba koncerty se ale rychle blíží vyprodání.

tz, jm

Témata: Smokie, Terry Uttley, rock, koncerty

zavřít