Rabování archivů. Vyjde 45 neslyšených písní od Prince

Vydáno 27.06.2020 | autor: redakce

Fanoušky Prince čekají na konci září žně. Nové vydání alba Sign O’ The Times bude obsahovat desítky nikdy nevydaných písní, záznam živého koncertu nebo booklet o sto dvaceti stranách.

Rabování archivů. Vyjde 45 neslyšených písní od Prince Rabování archivů. Vyjde 45 neslyšených písní od Prince

Na 25. září je naplánováno vydání štědré reedice alba Sign O’ The Times, jež Prince vydal v roce 1987. Na osmi CD a třinácti LP bude živý záznam nikdy nevydaného novoročního koncertu, který Prince odehrál první den roku 1987 s Milesem Davisem.

TOP 10 | Oslava sexu a žen. Prince a jeho nejsmyslnější písně

Součástí vydání bude 45 nikdy neslyšených písní a samozřejmě i oceňované dvojalbum s remasterovaným zvukem. "Cítím, že jsme na pokraji něčeho velkého. Bude to striktní, divoké a nádherné," prohlásil Prince během nahrávaní alba, které figuruje na 93. příčce v seznamu 500 nejlepších desek všech dob magazínu Rolling Stone.

Super Deluxe Edition fanouškům přijde se stodvacetistránkovým bookletem v pevných deskách s raritními fotografiemi, texty přispěli Lenny Kravitz, americký komik Dave Chappelle a nebo Susan Rogersová, která dlouhé roky spolupracovala s Princem jako zvuková technička.

red
Témata: Prince, Miles Davis, Sign O’ The Times, Lenny Kravitz, Dave Chappelle, Susan Rogers

zavřít