Rodriguez Jr. v Roxy ukáže svou mimořádnou všestrannost

Vydáno 01.10.2018 | autor: redakce

Oliver Mateu aka Rodriguez Jr. je produktem nespoutané kreativity a žízně po novém a neočekávaném. Jeho nahrávky vydané na labelech jako Mobilee či F-Communications Laurenta Garniera promlouvají hloubavou elektronikou a urgentním techno zvukem. Zároveň ale nechávají prostor pro melodie a hravé popové refrény. Svoji všestrannost předvede 16. listopadu v pražském klubu Roxy.

Rodriguez Jr. v Roxy ukáže svou mimořádnou všestrannost Rodriguez Jr. v Roxy ukáže svou mimořádnou všestrannost

Vše tvoří ve studiu plném oldschool syntetizátorů a dalšího analogového nářadí. Není tak divu, že si u něj značky jako Hugo Boss nebo Gucci objednaly hudbu pro své kampaně. 

Techno veličina Chris Liebing přiveze na narozeniny klubu Roxy nové album

Jako bývalá polovina dua The Youngsters stihl vydat dvě úspěšná alba. Jeho sólo projekt se ale ubírá jiným směrem a inspirace Kraftwerk, Carlem Craigem nebo dokonce Erikem Satiem je znát. Stěžejním v jeho kariéře byl track Kids of Hula, vydaný na značce Leena Music.

Po úspěšném sólo albu Bittersweet a b2b kompilaci na Mobilee se před dvěma lety přihlásil opět o pozornost vydáním nového konceptu show Visualize. Jeho záměrem je posunout uměleckou performance blíže pocitu živého koncertu za pomoci zintenzivnění kontaktu s publikem. Výsledná show perfektně vyjadřuje jeho kreativní a technický talent, o čemž se budete moci přesvědčit již 16. listopadu.

tz, jm

Témata: Rodriguez Jr., Roxy

zavřít