Slapshot a Death Before Dishonor dorazí do Rock Café

Vydáno 09.02.2023 | autor: iREPORT

Unikátní kombinace čtyř hardcore kapel z amerického Bostonu vyrazila v únoru na společné turné a v plánech nesmí chybět ani pražská zastávka. Ta se uskuteční v neděli 12. února v Rock Café, těšit se můžete na legendární Slapshot a Death Before Dishonor, záda jim budou krýt jejich kamarádi z Risk a American War Machine.

Slapshot a Death Before Dishonor dorazí do Rock Café Slapshot a Death Before Dishonor dorazí do Rock Café

Jednoznačnou jedničkou jsou legendární Slapshot. Tahle americká hardcore parta řádí na pódiích už více než 35 let, ani po té době jim ale rozhodně neschází energie – jak předvedli loni v květnu právě v Rock Café. Lídrem je Jack "Choke" Kelly, který v čele Slapshot stojí od úplného začátku.

 Druhým headlinerem této tour jsou Death Before Dishonor. Ti jsou sice o poznání mladší než jejich parťáci ze Slapshot, rozhodně ale nejde o žádné nazdárky. Jejich beatdown hardcore si postupem času získal spousty fanoušků po celém světě, během mnoha turné sdíleli pódium třeba s Hatebreed, Agnostic Front nebo Ignite. Dnes z nich jejich neochvějná schopnost a touha prosadit se mimo klišé dělá jednu z nejúspěšnějších hardcore kapel současnosti.

 Ze stejného těsta jsou další dvě kapely, Risk a American War Machine. Právě první jmenovaní ztělesňují etiku bostonské scény tvrdě pracujících lidí. Zároveň na scéně nejsou žádným nováčkem. Poslední ze spřátelených kapel na turné jsou American War Machine. Tahle bostonská parta z Bridge Nine Records se skládá z muzikantů, které znáte z jejich působení v kapelách jako Blood for Blood, Agnostic Front, nebo právě Slapshot. V roce 2017 vydali debutové EP Prey Drive a o dva roky později následovala dvanáctipísňová bestie Unholy War.

TZ, foto: Rock Café
Témata: Slapshot, Death Before Dishonor, Risk, American War Machine

zavřít