Srdcařské okénko klubu Rock Café pokračuje. Ve čtvrtek spojí síly Wohnout a vypsaná fiXa

Vydáno 02.02.2021 | autor: redakce

Pražské Rock Café pokračuje ve svém Srdcařském okénku. Po Noře Fridrichové, Timudej, Robertu Zárubovi či Jaromíru Bosákovi si tentokrát budete moci koupit pivo, kávu nebo horkou čokoládu od Wohnout a vypsané fiXy.

Srdcařské okénko klubu Rock Café pokračuje. Ve čtvrtek spojí síly Wohnout a vypsaná fiXa Srdcařské okénko klubu Rock Café pokračuje. Ve čtvrtek spojí síly Wohnout a vypsaná fiXa

Společné turné kapel Wohnout a vypsané fiXy nebylo v minulosti nic neobvyklého. Aktuální situace je ale do klubů bohužel nepustí, proto spojí síly alespoň v Srdcařském okénku v Rock Café. V něm se za pípu v klubu na Národní ul. postaví už tento čtvrtek 4.2. od 16:00 do 20:00, kapelu Wohnout bude reprezentovat Matěj Homola, vypsanou fiXu pak Mejla. Společně se rozhodli podpořit iniciativu Energii lékařům.

ANKETA: Rock Café slaví třicet let. Přejí mu členové Vypsané fiXy, John Wolfhooker, Zvíře jménem Podzim a další

A jak to celé funguje? V prodeji bude vybrané pivo z minipivovaru, které vám zmínění hudebníci rádi načepují do lahve sebou, dále třeba káva, horká čokoláda nebo svařák. 30 % z tržby z tohoto dne pak poputuje právě na podporu projektu Energii lékařům.

Klasické koncerty si zřejmě ještě nějakou dobu neužijeme, proto jde zřejmě o jednu z mála příležitostí pozdravit své oblíbence, prohodit s nimi pár slov, a ještě podpořit ty, kteří bojují s koronavirem v první linii! Událost najdete také na Facebooku.

TZ
Text: Wohnout, vypsaná fiXa, Rock Café

zavřít