Surf punkeři Drens zavítají poprvé do Rock Café, předskakovat jim budou tepličtí Sorry Holka

Vydáno 29.08.2022 | autor: redakce

Němečtí Drens dorazí do pražského Rock Café. Na vlnách surf punku své fanoušky povozí již v pátek 2. září. Předskakovat jim bude teplická sestava Sorry Holka.

Surf punkeři Drens zavítají poprvé do Rock Café, předskakovat jim budou tepličtí Sorry Holka Surf punkeři Drens zavítají poprvé do Rock Café, předskakovat jim budou tepličtí Sorry Holka

O tom, že mají v Rock Café k německým kapelám poměrně blízko, se už nějaký ten pátek ví. Není tedy překvapením, že tamní scénu bedlivě sledují a snaží se přivážet jak ověřená jména, tak komety, které míří strmě vzhůru. Jednou z nich jsou i Drens – divoká punková kapela čtyř surfařů z Dortmundu, evropského hlavního města knírů. Do Rock Café zavítají v pátek 2. září.

Julien Baker představila pražskému Rock Café desku Little Oblivions

Jejich počátky se datují do roku 2017, kdy se potkali se na univerzitě, a díky své lásce k lo-fi muzice a k sendvičům s halloumi věděli, že jde o osudové setkání. O dva roky později vydali debutové EP Pet Peeves. Poměrně záhy se vydali také do České republiky.

V loňském roce se představili na festivalu United Islands v Praze, kam se nyní také vrátí s novou deskou Holy Demon, jenž vyšla letos v květnu. Předskočí jim teplická partička Sorry Holka, která v Rock Café rozhodně není žádným nováčkem.

FB událost
Vstupenky

TZ, foto: Rock Café
Témata: Drens, Sorry Holka, Rock Café, koncert

zavřít