Techno veličina Chris Liebing přiveze na narozeniny klubu Roxy nové album

Vydáno 06.09.2018 | autor: redakce

Připravte se na další bohoslužbu techna. K dvacátým šestým narozeninám Roxy přijede pogratulovat Chris Liebing, legendární DJ, producent a hnací motor labelů CLR a Spinclub Recordings.

Techno veličina Chris Liebing přiveze na narozeniny klubu Roxy nové album Techno veličina Chris Liebing přiveze na narozeniny klubu Roxy nové album

Díky svému hraní, produkci a rádiovému vysílání se Chris Liebing bezesporu zasloužil o posunutí žánru techna na globální úroveň. Tento rezident podniků jako Space, Amnesia nebo Fabric vydává dlouho očekávané album Burn Slow, na kterém se objeví třeba oblíbenci Gary Numan a Cold Cave.

Alison Wonderland poprvé v Praze: Roxy proměnila v saunu

Co dalšího má Chris na kontě? Samozřejmě hojnost vlastních tracků, producentsky vypomáhal mnoha jiným umělcům jako Umek či Green Velvet a je i zdatným remixérem. Jeho verze skladby Extase z minulého roku patří k těm nejhranějším na Spotify. Dnes již pověstná spolupráce s holandským producentem Speedy J byla dle Billboard označena za „jednu z nejlepších kolekcí originální elektronické hudby toho roku.” To vše jen korunuje sbírka ocenění za své profesionální úsilí v mnoha odnožích hudebního businessu.

Ne nadarmo bývá označován za neotřesitelný pilíř a oddaného velvyslance inovativního techna. Za zmínku stojí také to, že jako první přišel s výrazem schranz. Koho by zajímalo něco z osobního života, je zapřísáhlým veganem a veřejně bojuje za práva zvířat. Co tedy můžeme na konci října v Roxy čekat? Jemnou duši a tvrdou hudbu.

Témata: Roxy, Chris Liebing, techno

zavřít