The Offenders představí v Rock Café novou desku

Vydáno 05.02.2020 | autor: redakce

Jedno je jisté - The Offenders jsou v České republice jako doma. Ať už hrají na festivalech Mighty Sounds nebo Pod Parou, případně v klubu, vždy zaručeně roztancují celý dav. A už ve čtvrtek 20. února se k nám do Rock Café vrátí, aby představili svou novou desku Class Of Nations, která vyšla na konci loňského listopadu.

The Offenders představí v Rock Café novou desku The Offenders představí v Rock Café novou desku

Ačkoliv The Offenders vznikli v roce 2005 v italské Cosenze, jejich domovem je nyní Berlín. Jejich hudba je často označována jako ska-punk, sami jí ale pojmenovávají jako Hooligan Reggae. Za dobu své existenci projeli Evropu od severu na jih a od východu na západ a zahráli si po boku jmen jako Flogging Molly, Dropkick Murphys, Street Dogs nebo The Rumjacks.

UK Subs se svou punkovou smrští po roce znovu rozproudili pražské Rock Café

A právě frontman posledních jmenovaných, Frankie McLaughlin, jim také hostuje na jejich zbrusu novém albu Class Of Nations, které vyšlo na konci loňského roku. Jde o jejich již 8. desku a sama kapela o ní říká, že symbolizuje jejich nový zvuk, zároveň ale nezapomínají na své zejména textařské kořeny o aktuálním dění a politice.

Speciálním hostem večera bude pražská partička Green Småtroll, která se na scéně pohybuje už více než 17 let. Vstupenky jsou k dostání v síti GoOut, případně v Rock Café shopu (út-pá 16-21, so 17-21).

Text: TZ

Témata: Offenders, Flogging Molly, Dropkick Murphys, Rock Café

zavřít