Žraločí bouře v Praze. Rock Café roztančí v rytmu funky i disca Ventolin, Hello Marcel či Ametyst

Vydáno 07.03.2024 | autor: iREPORT

Rock Café v Praze se 9. března roztančí v rytmu funky, electra, kytar a disco v epesním stylu! Těšit se můžete na Ventolina, Hello Marcel, Marcel Gidote’s Holy Crab či Ametyst. Benefiční akce pojmenovaná podle série filmů Sharknado finančně podpoří výzkum žraloků organizace Sharktrust. Hurikán přitáhne z Německa i výjimečného hosta - DJ DiskoPeter! Akce bude také oficiální rozlučkou po pětiletém působení produkční Rock Café Šárky Hlaváčkové.

Žraločí bouře v Praze. Rock Café roztančí v rytmu funky i disca Ventolin, Hello Marcel či Ametyst Žraločí bouře v Praze. Rock Café roztančí v rytmu funky i disca Ventolin, Hello Marcel či Ametyst

Název Šarknádo vyplývá především z benefiční přesahu akce, jejímž záměrem bude finanční pomoc projektu Sharktrust. Zakoupením lístku budou podpořeny cíle projektu jako je snaha o obnovení a udržitelnosti globální biodiverzity žraloků způsobené overfishingem či aktivní čištění oceánů zasažených lokalit.

Švýcarská disco bomba Carvel' míří do pražského Rock Café

Hudební program předvede nejen legendy trsání jako je Ventolin a DJ DiscoPeter (DE), ale i kapely z vydavatelství Život je lajf - funky electro dua Hello Marcel a jazz-psychedelických Marcel Gidote’s Holy Crab. Třešničkou na dortu celého programu je pak novinka na hudební scéně - kapela Ametyst. Jejich psychedelické techno je divoké a neotřelé a definitivně překvapí všechny posluchače. Poslední vystupující je překvapení večera a oznámí se těsně před koncertem.

 

Večer bude tematizován do stylu disco, funky, ale i psychedelie, což je žánrový výběr, který je specifický i pro dramaturgii produkční Šárky Hlaváčkové, nezávislé vydavatelství Život je lajf, či bývalý promotérský spolek NA SCÉNU.

TZ, foto: Jakub Urbanec
Témata: Šarknádo, Ventolin, DiscoPeter, Ametyst, Hello Marcel, Marcel Gidote’s Holy Crab

zavřít