POST SCRIPTUM (27): Hackery z Anonymous netrápí jen Islámský stát. Válku vyhlásili i Keithu Flintovi z Prodigy

Vydáno 07.01.2016 | autor: Simona Knotková

S novým rokem přichází i nové skandály. Chris Brown si to zavařil u policie, když v sobě prý opět nedokázal zkrotit násilnické choutky k ženám. Keith Flint zato popudil kapacity úplně jiného kalibru. Kvůli zabíjení lišek na něho mají políčeno samotní Anonymous.

POST SCRIPTUM (27): Hackery z Anonymous netrápí jen Islámský stát. Válku vyhlásili i Keithu Flintovi z Prodigy Keith Flint má až v přílišné oblibě lišky. A Anonymous se to nelíbí

JAK NA NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK, CHRISI BROWNE

Chris Brown opět vystrkuje růžky. Prý. Druhého dne nového roku ho z fyzického napadení obvinila brazilská modelka Liziane Gutierrez. Ta se zúčastnila soukromé párty hudebníka a když si ho chtěla vyfotit na mobil, Brown jí ho měl sebrat a dát jí pěstí. Fotografii omlácené tváře žena zveřejnila na internetu. Mluvčí interpreta se však podobným nařčením brání. Prý to byla sama Brazilka, která na večírku dělala hysterické scény a ochrankou byla následně vyvedena. Incident s mobilem je podle něj navíc celý smyšlený, protože ochranka všem zabavovala mobily ještě před příchodem do hotelového apartmánu Browna v Las Vegas. Modelka má na svém vrubu kromě toho kousek, který lehce pošramocuje její důvěryhodnost. Po YouTube totiž koluje video, v němž se prezentuje coby zhrzená groupie Jasona Derula.

POST SCRIPTUM (26): Padající Madonna, znásilněný Drake, sabotující Kanye West - i takový byl rok 2015

Což neznamená, že by měl být Chris Brown tentokrát snad opravdu bez viny. Ani jeho reakce na ženino obvinění nebyla adekvátní a prostřednictvím videa na Instagramu z něj padala slova jako "dě*ka stará jak prach" nebo "nejošklivější dě*ka, jakou jsem kdy viděl". Takže závěrečné verdikty necháme raději na policii. Než se tak stane, tým okolo Browna by mohl svému svěřenci promluvit rázně do duše a naučit ho třeba, jak by se coby "polepšený násilník" měl v médiích vyjadřovat.

POST SCRIPTUM (14): Kariéra Keshy prý definitivně skončila

DO ROKA A DO DNE, KEITHE FLINTE

Nejenom Islámský stát leží na seznamu nepřátel Anonymous. Skupinka hackerů nyní vyhlásila válku také vůdčímu maskotovi The Prodigy Keithu Flintovi. Měl se totiž účastnit lovu lišek, kontroverzní záliby, která byla v Británii zakázaná už v roce 2005. Stát se tak mělo na essexském venkově, kam se přestěhoval a kde si měl pořídit i několik koní pro lov. Muž v klasické masce ve zveřejněném videu muzikantovi mimo jiné vzkazuje:

"Keith rád týrá a zabíjí zvířata. Jaká ironie! Anonymous teď politicky zabije Keitha. Kdo by čekal, že to bude zrovna on, z koho se stane zrádcovský idiot? Po celé roky dělali The Prodigy hudbu, se kterou bojovali proti establišmentu. Opravdu jsme tě dřív respektovali, Flinte, obdivovali jsme tvé umění, tvůj VZTEK, vizi a tvé vlasy. Teď se můžeš přidat ke Kanyemu a dlouhému seznamu dalších zrádců, kteří také ztratili podporu Anonymous. Tohle není výhrůžka, i když skutečně víme, kde bydlíš. LOL. Anonymous nevyhrožují, toto je varování. Pořád máš šanci se změnit, máš na to rok. Pak nás očekávej!"

VIDEO: The Prodigy i napotřetí šíří strach

My všichni se však prý nemusíme bát a nadále můžeme stahovat alba The Prodigy, uf. Těžko říct, jestli si někdo dělá legraci, nebo se anonymní počítačoví bojovníci po teroristech nyní opravdu soustředili na Flinta. Věc s lovem však zcela jistě vymyšlená není a sám Keith se k ní přiznal. Reakci na Anonymous zveřejnil prostřednictvím Facebooku kapely:

"Abych se vyjádřil k historce, která o mně momentálně koluje: Ano, momentálně žiju v Essexu a mám pár koní. Vyjel jsem si s místní loveckou výpravou, byla to jenom projížďka a ŽÁDNÉ ZVÍŘE NEBYLO LOVENO ČI ZABITO. Moje svědomí je tedy naprosto čisté, ničeho jsem se nedopustil a příště už s nimi nepojedu."

No, nám už každopádně může být jasné, jaký je původ lišky z éry The Day Is My Enemy či odkud vzešel námět na video Wild Frontier.

Simona Knotková

zavřít