VIDEOROZHOVOR | Marek Ztracený: Ve hře byl i čtvrtý koncert v Edenu

Vydáno 18.04.2023 | autor: iREPORT

Marka Ztraceného brzy čekají životní koncerty v pražském Edenu. Jak uvedl v rozhovoru během Žebříku, kde obhájil titul Zpěváka roku, právě k nim momentálně směřuje takřka veškerou svou pozornost. Také nám mimo jiné prozradil, že pokud vše klapne, mohli by se jeho fanoušci zanedlouho dočkat nového alba.

VIDEOROZHOVOR | Marek Ztracený: Ve hře byl i čtvrtý koncert v Edenu VIDEOROZHOVOR | Marek Ztracený: Ve hře byl i čtvrtý koncert v Edenu

„Je to hrozně náročné, ale zároveň strašně hezké. Vždycky, když je toho na mě moc, uvědomím si, že to možná prožívám jen jednou za život. Je to něco výjimečného, obrovského, je to pro nás poprvé na velkém fotbalovém stadionu. Takže si chci pamatovat jen to hezké,“ říká Marek Ztracený o přípravách na největší koncerty ve své kariéře.

„Ve hře byl čtvrtý koncert. Vzhledem k zájmu by se téměř jistě vyprodal, ale pravda je, že se věci nemají dělat na kvantitu, ale na kvalitu. A já jsem se bál, že počtvrté už bych mohl být unavený a nestálo by to za to. Nechtěli jsme to přehnat,“ prozradil s tím, že se jeho fanoušci mohou těšit hned na několik hostů. „Ne všichni budou ale hudební,“ dodal.

A co bude po Edenu? „Mám všechno nalajnované a hrozně se na to těším. Nebudeme sice hrát veřejné koncerty, ale hudebně toho budeme dělat opravdu dost. Těším se taky na rodinu a na to, že bych na sobě mohl trochu zapracovat. Neznám momentálně nic jiného než auto, dálnice, pódium, rozhovor, studio a myslím si, že by bylo fajn se vrátit do starých kolejích, kdy jsem večery trávil s vínem u piana a hrál jsem si na mé oblíbené zpěváky a poskakoval tam,“ plánuje si Ztracený.

Kompletní výsledky ankety Žebřík za rok 2022 najdete zde.

Rozhovor: Aleš Materna, video: Jaroslav Noska, foto: Jaroslav Noska
Témata: Marek Ztracený, Žebřík, Plzeň, DEPO2015

zavřít