Anastacia: 5 + 1 důvod, proč si nenechat ujít její koncert

Vydáno 02.05.2018 | autor: redakce

Anastacia je majitelkou jednoho z nejsilnějších hlasů v pop music. Českým fanouškům to předvede naživo 12. května v pražském Foru Karlín a 24. června v Korunní pevnůstce v Olomouci. Mimo jiné zazpívá novinky ze svého loňského alba Evolution, kterým se vrátila na scénu po opětovném boji s rakovinou. Našli jsme pět pádných důvodů, proč si její koncert nenechat ujít - a ještě jeden k tomu. 

Anastacia: 5 + 1 důvod, proč si nenechat ujít její koncert Anastacia: 5 + 1 důvod, proč si nenechat ujít její koncert


Hlas

Kolik popových zpěvaček má takový hlas? Anastacia je pověstná svým chraplákem, který přilákal mnoho fandů. Měkký pop? Ale kdepak. Když spustí tahle dáma, je to něco jiného, než jste asi čekali. A naživo znějí její písničky rozhodně líp než z YouTube.

Anastacia zazpívá příští rok v Praze jen pro 1500 diváků

Image

Málokdo by charismatickou Anastaciu na ulici nepoznal. S brýlemi, jež mají modře nebo oranžově tónovaná skla, a blonďatou hřívou je zkrátka výrazná. A co si budeme povídat, nejenom svým obličejem, ale i figurou nebo tancem určitě potěšila oko nejednoho muže. Neříkejte, že nejste zvědaví, jak to po devatenácti letech od debutového alba této téměř padesátileté zpěvačce sluší.

VIDEO: Anastacia v přestrojení soutěžila ve švédské Superstar. Zpívala svůj vlastní hit, porota ji nepoznala a vyřadila

Tvorba

Od devadesátých let, kdy se Anastacia začala objevovat na MTV nebo v klipech skupiny Salt 'N´Pepa, už uplynula spousta let. Dosud vydala sedm studiových alb, takže má při sestavování setlistu z čeho brát. Čtyři z nich se probojovaly do Top 10 britské hitparády a třeba píseň I'm Outta Love zní lidem v hlavě i po skoro dvaceti letech. 

Náplast na bolest


Určitě každý ví, jaká bolest provází rozchod. Člověk ani neví, co zrovna cítí, a jen to bolí. Spousta lidí se s tím vypořádá hudbou. Sick And Tired je přesně ten druh písně. Černobílý videoklip s podmanivým začátkem a rozjezdem "'Cause I'm sick and tired of always being sick and tired", který předchází grandióznímu refrénu. Ideální na vyplakání a nabytí nových sil.

Opravdu silná žena


Anastacia odmala trpí chronickým zánětlivým onemocněním. Málokomu uniklo, že v roce 2003 jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Po vyléčení dokonce založila nadaci na výzkum a léčbu, aby podpořila ostatní ženy. O to větší rána byla, když se v roce 2013 rakovina vrátila. To je na jeden život poněkud silné kafe, ale zpěvačka svůj boj opět vyhrála. Anastacia si zaslouží obdiv už jen za to, jak statečně bojuje a nadále se věnuje tomu, co ji baví.


Bonusový důvod

Anastacia se spojila s módní značkou s.Oliver a vytvořili limitovanou kolekci ve spolupráci s firmou Swarovski. A kdo ví, třeba Anastacii jedno triko zdobené křišťály zbylo a uvidíte ji v něm na pódiu Fora Karlín.

text: Tereza Bartošová

Témata: Anastacia, Forum Karlín, Evolution

zavřít