Shure SE215 Wireless – skvělý poslech nově i bez drátů

Vydáno 30.10.2017 | autor: admin

Firma Shure pokračuje ve své modelové ofenzivě založené na veleúspěšných In Ear sluchátkách řady SE215. Jejich nejnovější verze nese přídomek „Wireless“ a jak už název napovídá, jedná se o bezdrátovou verzi, komunikující s chytrými telefony, notebooky a tablety prostřednictvím rozhraní Bluetooth 4.

Shure SE215 Wireless – skvělý poslech nově i bez drátů Shure SE215 Wireless – skvělý poslech nově i bez drátů

Výrobce slibuje na jedno nabití přiložené Li-Pol baterie až osmihodinový nepřetržitý provoz a nerušený příjem ve vzdálenosti do 10 m od vysílače.Součástí sluchátek je rovněž komunikační mikrofon a třítlačítkový panel pro ovládání hovorů a hlasových funkcí.

Sluchátka SE215 jsou proslulá svou dokonalou pasivní izolací - dokáží ultumit okolní hluk až o výrazných 37 dB a současně skvělým zvukem vyladěných měničů Micro Drivers, které reprodukují detailní zvuk s důraznými basy. Novinka k tomu dále přidává  tvarovatelné kabely pro ergonomické, pevné a diskrétní přivedení signálu „za uchem“ a vylepšený úhel izolačních nástavců, které se perfektně přizpůsobí prakticky každému ušnímu kanálu.

Sluchátka jsou k dispozici ve čtyřech provedeních - v černé, modré, bílé a průsvitné povrchové úpravě.

 

Shure Bluetooth® Enabled Remote + Mic Accessory Cable (RMCE-BT1) – udělejte ze svých In Ear sluchátek Shure SE bezdrátová

 

Pokud patříte k majitelům In Ear sluchátek Shure řady SE, máte nyní možnost rozšířit jejich funkce navíc o bezdrátové rozhraní Bluetooth 4, komunikační mikrofon a třítlačítkový panel pro ovládání telefonních hovorů a hlasových funkcí. Pro tento účel připravila firma Shure šikovný kit RMCE-BT1, který lze jednoduše připojit ke konektorům MMCX a nahradit či střídat jím stávající kabel.

Bluetooth rozhraní dovoluje simultánní spárování se dvěma zdroji signálu a snadné přepínání mezi nimi. Nerušený příjem je možný do vzdálenosti 10 m.

Součástí balení je také Li-Pol akumulátor, který slibuje při plném nabití až osmihodinový provoz, zatímco po rychlém 15 minutovém nabití vydrží celé dvě hodiny.

Systém je kompatibilní s In Ear sluchátky SE215, SE315, SE425, SE535, SE846 a dalšími modely vybavenými konektorem MMCX.

 

PR, foto Shure

zavřít