TIPY NA HUDEBNÍ DÁRKY (I.): Lístky na Guns N' Roses, Rammstein, Žebřík nebo poslední deska Leonarda Cohena

Vydáno 09.12.2016 | autor: redakce

A je to zase tady - stres jménem vánoční dárky. Pořád ještě nevíte, co koupit svým nejbližším? Nezoufejte - pokud mají rádi hudbu, určitě je potěší některý z našich tipů. První várku najdete níže. 

TIPY NA HUDEBNÍ DÁRKY (I.): Lístky na Guns N' Roses, Rammstein, Žebřík nebo poslední deska Leonarda Cohena Rammstein odehrají v květnu v Praze hned dva koncerty

ŽEBŘÍK - VÁNOČNÍ BALÍČEK PRO DVA
vstupenky na vyhlášení výsledků hudební ankety za zvýhodněnou cenu

Na finálové show jubilejního 25. ročníku tradiční ankety vystoupí Dan Bárta & Alice, Ivan Mládek & Banjo Band, Tomáš Klus, Vypsaná fixa, Slza a mnozí další. Vyhlášení, které proběhne 10. března v DEPO2015 v Plzni, moderují Jakub Kohák a Iva Pazderková. V prodeji jsou klasické vstupenky za 390 Kč nebo VIP passy, zahrnující bezplatnou konzumaci ve VIP lounge, parkování a další výhody, které stojí 990 Kč. K Vánocům ale seženete i speciální balíčky pro dva za 680 Kč, potažmo 1690 Kč (VIP). 


Moderátory Žebříku budou 10. března v Plzni Iva Pazderková a Jakub Kohák. Foto: Tomáš Klíma

GUNS N' ROSES
vstupenky na pražský koncert 4. 7. 

Ožívající Guns N' Roses a jejich veleúspěšné Not In This Lifetime Tour se nezastaví ani v roce 2017, kdy se představí na více než třiceti stadionech v Evropě a Severní Americe. Pražský koncert proběhne 4. července na letišti v Letňanech. Cena vstupenek se pohybuje v rozmezí 1 490 až 3 590 Kč. Seženete je v síti Ticketpro. Předprodej začíná v pátek 9. prosince a vzhledem k tomu, po jaké době se členové nejslavnější sestavy schází na jednom pódiu, lze očekávat velký zájem. 

vložte odkaz, text nemažte

LEONARD COHEN
poslední album geniálního písničkáře

Ve spolupráci se svým synem Adamem přichystal legendární písničkář a básník Leonard Cohen své nové album. Vyšlo krátce po jeho dvaaosmdesátých narozeninách letos na podzim. Tehdy se ještě nevědělo, že to bude poslední deska kanadského umělce, v listopadu totiž Cohen zemřel. Posledních devět písní autora nesmrtelného hitu Hallelujah jistě pod stromečkem potěší nejednoho milovníka dobré hudby. 

Leonard Cohen - tulák, který složil mnohem víc než jen Hallelujah

COLOURS OF OSTRAVA
festival s nejlepším line-upem nabízí lístky za zvýhodněné ceny

Imagine Dragons, Norah Jones, Moderat, Birdy, Benjamin Clementine, Alt-J... Ještě někdo pochybuje, že Colours Of Ostrava opět přivezou to nejlepší, co současná hudební scéna nabízí? Pořadatelé pouští do prodeje vstupenky v cenově výhodných várkách. Ta současná je limitována pěti tisíci kusy, lístky stojí 2 290 Kč. . V prodeji je také ubytování ve stanovém městečku, parkování nebo místo pro karavan. Colours 2017 proběhnou od 19. do 22. červenci v Dolní oblasti Vítkovice. 

RAMMSTEIN
vstupenky na přidaný koncert v Praze

Lístky na nedávno ohlášený pražský koncert německých Rammstein zmizely za několik hodin, na stadionu v Edenu tak bude 28. května pořádně těsno. Na koho se nedostalo, ten nemusí obcházet překupníky - pořadatelé totiž nově ohlašují druhý koncert, který proběhne o den později - 29. května. Živá vystoupení kultovní kapely jsou plná pyrotechnických efektů, obscénních gest, vizuálních vychytávek a především energie. Kdo chce koncert vidět alespoň v tomto termínu, nesmí váhat. 

 

HRADY CZ
putovní festival láká na Kluse či Annu K. 

Ani příští rok nebude chybět stále navštěvovanější letní festivalová série Hrady.cz. Termíny jednotlivých festivalů jsou již zveřejněny, stejně jako první vystupující - patří mezi ně třeba Tomáš Klus, Horkýže slíže nebo Anna K. Projekt "hradních" festivalů se rozrostl už i na Slovensko pod názvem Slovenské hrady. Organizátoři vybrali pro dění druhého ročníku festivalu opět architektonický skvost hrad Červený Kameň ležící 50 km od Bratislavy. Vstupenky na Hrady CZ pořídíte v předprodeji v síti Ticketstream, do konce prosince je k dispozici speciální předvánoční edice vstupenek za exklusivní ceny - permanentky za 600 Kč a permanentky s dvoudenním ubytováním ve VIP KEMPU za 750 Kč.

Témata: Žebřík, Guns N' Roses, Rammstein, Hrady CZ, Colours Of Ostrava, Leonard Cohen, Vánoce

zavřít