Leonard Cohen vydá nové album ve dvaaosmdesáti letech. Produkoval ho jeho syn Adam

Vydáno 13.08.2016 | autor: redakce

Ve spolupráci se svým synem Adamem přichystal legendární písničkář a básník Leonard Cohen své nové album. Vyjde krátce po jeho dvaaosmdesátých narozeninách letos na podzim. 

Leonard Cohen vydá nové album ve dvaaosmdesáti letech. Produkoval ho jeho syn Adam Leonard Cohen při pražském koncertě v roce 2013. Foto: Dalibor Skoupil

Leonard Cohen nelení ani v pokročilém věku a chystá své čtrnácté studiové album. Dle labelu Sony Music, který desku vydá, se má jednat o "mistrovské dílo a klasického Leonarda Cohena". Album se jmenuje You Want It Darker a vyjde ještě během letošního podzimu.

PROFIL: Leonard Cohen, básník lidských smutků a radostí

Leonard Cohen asi nikdy nepřestane překvapovat. Nekompromisní a naléhavé, takové je podle propagačních materiálů album You Want It Darker. Klasicky znepokojivé písně, na které jsme v autorově podání zvyklí, produkoval jeho syn, Adam Cohen. Na desce jich bude celkem devět. 

vložte odkaz, text nemažte

Zatím poslední řadovka legendárního písničkáře, jehož nejznámější skladbou je Hallelujah, vyšla před dvěma lety a jmenovala se Popular Problems. V té době slavil respektovaný kanadský umělec své osmdesátiny. 

Témata: Leonard Cohen, Adam Cohen, Hallelujah

zavřít