Víkend se živou hudbou: Virtuálně zahrají Mňága a Žďorp i Marpo, Česká filharmonie zpřístupnila svou hudbu

Vydáno 01.05.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Ani tento víkend nezůstanou fanoušci bez virtuálních koncertů. V sobotu v osm hodin večer v rámci projektu #kulturažije opět zahraje Mňága a Žďorp a krátce po ní svou show zahájí také Marpo s TroubleGangem. Česká filharmonie zpřístupnila některá ze svých vystoupení zdarma.

Víkend se živou hudbou: Virtuálně zahrají Mňága a Žďorp i Marpo, Česká filharmonie zpřístupnila svou hudbu Víkend se živou hudbou: Virtuálně zahrají Mňága a Žďorp i Marpo, Česká filharmonie zpřístupnila svou hudbu

 

Mňága a Žďorp

2. května od 20:00

Už několikátý koncert pod hlavičkou projektu #kulturažije chystá Mňága a Žďorp. Se svými příznivci se tentokrát spojí v sobotu 2. května ve 20 hodin. Diváci budou moci stejně jako minule své oblíbence podpořit skrze sbírku běžící na donio.cz.

Marpo & Troublegang

2. května od 20:30

Už za necelé dva měsíce se měl Marpo svým fanouškům představit v Edenu, kde plánoval oslavit patnáct let na scéně. Kvůli současným opatřením však musel koncert zrušit, a tak se rozhodl fanouškům zahrát alespoň skrze live stream. Ten přichystal už na 2. května. A jak slíbil, půjde o show se vším všudy. Chybět nebudou světla, pyrotechnika nebo ledková stěna. Virtuální vstupenku na koncert si mohou zájemci zakoupit přes ticketstream.cz. Její cena je sto korun a část výtěžku poputuje dětskému domovu v Pyšelech.

VIDEO: "Zavři hubu," vzkazuje potřetí Marpo a chystá s TroubleGangem online koncert


Česká filharmonie

Stejně jako další spousta umělců, musela svá představení až do konce června zrušit také Česká filharmonie. Rozhodla se však zrušená vystoupení fanouškům alespoň nějak kompenzovat a zdarma pro ně na portále IDAGIO zpřístupnila svou hudbu. Stačí se jen zaregistrovat, zadat kód 30DNISKLASIKOU a pak už jen poslouchat.

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Mňága a Žďorp, Marpo & Troublegang, Česká filharmonie

zavřít