Melancholický večer v Roxy: Julii Holter podpoří domácí Never Sol

Vydáno 13.06.2019 | autor: redakce

Již ve středu 19. června se odehraje dlouho očekávaný koncert americké hudebnice Julie Holter, který znamená pokračování série WOWs v pražském NoDu. Melancholicky snový bude celý večer. Otevře ho totiž domácí skladatelka, zpěvačka a producentka Sára Vondrášková, známá spíše pod svým uměleckým pseudonymem Never Sol.

Melancholický večer v Roxy: Julii Holter podpoří domácí Never Sol Melancholický večer v Roxy: Julii Holter podpoří domácí Never Sol

Její tvorba je založená na melancholických náladách, zpěvu a analogových syntezátorech. Za sebou má například spolupráci na ústřední písni k filmu Ve stínu či účast na tokijském vydání Red Bull Music Academy. Na sklonku minulého roku jí vyšlo druhé studiové album s názvem Chamaleo, tedy chameleon. Toto album, které zve posluchače na výlet do surrealistických krajin, mělo mimo jiné premiéru na newyorském renomovaném blogu Indie Current, kde se mu dostalo mnoha kladných ohlasů. Není tak divu, že byla později i nominována na cenu Anděl v kategorii Sólová interpretka.

VIDEO: Pro Never Sol znamená každý konec nový začátek. V novém klipu se inspirovala fenoménem vanitas

Čeká vás tedy emocemi nabitý, avšak velmi éterický večer. Julia Holter zahraje v NoDu poprvé, a to 19. června.

Harmonogram večera:
doors 19:00
Never Sol 19:30
changeover 20:10
Julia Holter 20:35
curfew 22:00

Text: TZ

Témata: Julia Holter, Never Sol, Roxy, koncert

zavřít