Drumming Syndrome turné Miloše Meiera odstartuje v úterý v Polné. Poté čítá dalších 7 zastávek

Vydáno 15.03.2016 | autor: Nicola Bernard

V Polné u Jihlavy začíná 15. března sólové turné jednoho z nejuznávanějších českých bubeníků Miloše Meiera. Jeho bubenická show s názvem Drumming Syndrome získává již více než čtyři roky čím dál větší pozornost fanoušků i hudebních kritiků.

Drumming Syndrome turné Miloše Meiera odstartuje v úterý v Polné. Poté čítá dalších 7 zastávek DRUMMING SYNDROME turné dnes odstartuje v Polné. Čítá dalších 7 zastávek

V programu svých vystoupení Drumming Syndrome hraje Miloš Meier spoustu bubenických sól, skladby kapel ve kterých působí, a také skladby, které byly napsány speciálně pro tento projekt. Nedílnou součástí akce bývá Milošovo vyprávění o zkušenostech a zážitcích, které nasbíral na domácí i zahraniční scéně, o vybavení, které používá, v případě zájmu proběhne i veřejná diskuze. Po skončení akce bývá ještě setkání u Drumming Syndrome stánku, kde je možnost vzít si plakát, zakoupit signature paličky a další merchandise.

Stromboli byli v Brně v oslabení, Báru Basikovou a spol. doplnil Miloš Meier

Miloš Meier spolupracuje s veličinami české hudební scény (Michal Pavlíček, Kamil Střihavka, BSP, Supergroup.cz, Daniel Landa, Pražský Výběr, Stromboli), což přitahuje na jeho vystoupení i kolegy muzikanty a hudební fajnšmekry. Kromě toho vystupuje s kapelami Dymytry a Stroy, díky čemuž má také spoustu fanoušků z řad rockerů a metallistů.

Díky vysoké úrovni Drumming Syndrome vystupoval Miloš Meier s tímto programem na největších bubenických festivalech v Evropě - Meinl Drum Festival (po boku světové bubenické špičky používající činely Meinl), Drummersday v Holansku (ve společnosti belgických a holandských bubenických hvězd), a dokonce La Rioja Drumming Festival ve Španělsku, který je jedním z největších bubenických festivalů na světě. Miloš tak měl možnost sejít se na jednom pódiu s Rayem Luzierem z kapely Korn, s Tommym Aldridgem (ex. Ozzy Osbourne a Whitesnake) nebo s Chrisem Colemanem (Prince). V roce 2013 zahrál Miloš i v Itálii na prestižním veletrhu hudebních nástrojů v italské Bologni.

DS

Miloš Meier, bubeník Kamila Střihavky a Tria Michala Pavlíčka, anoncuje své DVD

Miloš Meier DRUMMING SYNDROME (BUBENICKÁ SHOW):
15. 03. 2016 – Polná
30. 03. 2016 – Karlovy Vary
31. 03. 2016 – Plzeň
06. 04. 2016 – Ostrava
07. 04. 2016 – Opava
30. 04. 2016 – Chrudim
04. 05. 2016 – Praha, Hard Rock Café
05. 05. 2016 – Liberec

Pearl

zavřít