Iron Maiden se po dvou letech vrátí do Česka, v červnu obsadí letiště v Letňanech

Vydáno 13.11.2017 | autor: redakce

Po úspěšném celosvětovém turné v letech 2016-17 na podporu svého šestnáctého studiového alba The Book of Souls se Iron Maiden v roce 2018 opět vydají na turné se sérií evropských koncertů s názvem Legacy Of The Beast World Tour, která začne v estonském Tallinnu 26. května a skončí 10. srpna v londýnské O2 aréně. Do České republiky se Iron Maiden vrátí po dvou letech - představí se 20. června 2018 na pražském letišti v Letňanech.

Iron Maiden se po dvou letech vrátí do Česka, v červnu obsadí letiště v Letňanech Iron Maiden se po dvou letech vrátí do Česka, v červnu obsadí letiště v Letňanech

Koncept Legacy Of the Beast World Tour byl inspirován mobilní hrou Iron Maiden a stejnojmennou komiksovou knihou, proto bude scéna obsahovat řadu různých, ale vzájemně propojených "světů". Na koncertech zazní především skladby z osmdesátých let s několika překvapeními z pozdějších alb, která dodají koncertům na rozmanitosti.

LIVE: Iron Maiden přijeli do Prahy s novým albem, ale po starých kolejích

Celý evropský program turné lze nalézt na adrese ironmaiden.com a předpokládá se, že se turné protáhne i do roku 2019. Hostem šňůry budou Killswitch Engage

Vstupenky budou k dostání v sítích Ticketpro a Ticketportal, předprodej pro veřejnost bude zahájen 24. listopadu v 9 hodin. Lístky budou stát v rozpětí od 1 490 do 1 950 Kč.

tz, jm

Témata: Iron Maiden, Legacy Of The Beast World Tour

zavřít