Kiss se znovu vrátí do Prahy. Unikla data koncertů, v Praze zahrají 1. července

Vydáno 04.11.2019 | autor: redakce

Sice u nás byli docela nedávno, na Sinobio Stadionu vystoupili 19. června, ale příští rok se objeví znovu. Další pražský koncert Kiss se uskuteční 1. července. Kde přesně, to zatím není známo. Jak se zdá, poslední loučení s Prahou očividně nebylo zase tak úplně poslední.

Kiss se znovu vrátí do Prahy. Unikla data koncertů, v Praze zahrají 1. července Kiss se znovu vrátí do Prahy. Unikla data koncertů, v Praze zahrají 1. července

Kiss už nějakou dobu míří do důchodu, ale ještě předtím přidali pěknou řádku koncertů v rámci End of the Road tour. Jde o celkem 75 nových termínů, které se objevily na obrazovkách výletní lodi Norwegian Pearl, která hostí takzvanou Kiss Kruise, tedy výlet na lodi s koncertem.

LIVE: Kiss se naposledy loučili s Prahou. Na fanoušky plivali krev i oheň

Poslední koncert Kiss, údajně skutečně ten nejposlednější, se odehraje v rodišti kapely - v New York City - 17. července 2021. V červnu a červenci roku 2020 pak Kiss zahrají na několika místech v Evropě, pražský termín padl na 1. července. Místo konání ještě není známé, to se nejspíš dozvíme až s oficiálním oznámením.

Kiss přilákali do svatostánku fotbalové Slavie pětadvacet tisíc fanoušků. Zahráli i ZZ Top a BSP

Spekulovalo se, že by se mohli do kapely vrátit bývalí členové Ace Frahley a Peter Criss, ale Gene Simmons se nechal slyšet, že dostali celkem tři šance na návrat, ale pokaždé dostali padáka kvůli alkoholu, drogám, nebo prostě proto, že se chovají neprofesionálně. Takže s jejich návratem moc počítat nemáme.

Text: ah, foto: Radim Hromádko

Témata: Kiss, turné, End of the Road, Praha, koncert

zavřít