LP míří poté, co pražský koncert vyprodala za pět minut, na festival Colours Of Ostrava

Vydáno 31.01.2017 | autor: redakce

Zpěvačka LP vyprodala za pouhých pět minut koncert, který proběhne 28. března v pražském klubu Roxy. Nyní je její další vystoupení u nás potvrzeno na festival Colours of Ostrava, který se uskuteční od 19. do 22. července v industriálním areálu Dolních Vítkovic.

LP míří poté, co pražský koncert vyprodala za pět minut, na festival Colours Of Ostrava LP po vyprodání Roxy za pouhých pět minut míří na Colours Of Ostrava

"Velký zájem jsme o její premiérové vystoupení v České republice čekali, ale že bude až tak obrovský, to překvapilo i nás. Jsme proto rádi, že se nám nakonec po dlouhém a napínavém jednání podařilo domluvit ještě druhé velké vystoupení právě v létě v Ostravě," říká ředitelka festivalu Colours of Ostrava, který je také pořadatelem koncertu v Roxy. LP tak doplňuje hvězdnou sestavu takových jmen jako Jamiroquai, Imagine Dragons, Norah Jones, Alt-J, Birdy, Moderat, Laura Mvula, Benjamin Clementine, Afro Celt Sound System nebo Nouvelle Vague.

VIDEO: Zopakuje LP s novinkou Tightrope úspěch hitu Lost On You? Pražský koncert ihned vyprodala

LP se nejdříve proslavila jako autorka hitových skladeb Rihanny, Cher, Christiny Aguilery, Backstreet Boys nebo Rity Ora. Loni pak prorazila s milostnou skladbou Lost On You, kterou obsadila světové hitparády, rádia i iTunes, Spotify nebo YouTube. Se stejnojmenným albem probudila zájem i ve Spojených státech.

"Řekla bych, že jsem skrz naskrz písničkářka a chytlavost pro mě není sprosté slovo," tvrdí o sobě zpěvačka s italskými kořeny. Nebýt lodi vytetované na prsou a nezbytného ukulele v ruce, připomínala by štíhlou postavou v pánském obleku a kudrnatými vlasy mladého Boba Dylana. 

vložte odkaz, text nemažte

Čtyřdenní vstupenky na Colours of Ostrava 2017 jsou v prodeji na www.colours.cz a v síti Ticketpro. Aktuální cena 2.290 Kč platí na limitované množství 5.000 kusů. V prodeji je také ubytování ve stanovém městečku, parkování nebo místo pro karavan.

tz, jm

Témata: LP, Colours Of Ostrava, Lost On You, Jamiroquai, Imagine Dragons, Norah Jones, Alt-J, Birdy, Moderat, festivaly

zavřít