Monkey Business oslaví ve čtvrtek ve Žlutých lázních sladkých 17. Popřát přijde Jan Cina nebo Lake Malawi

Vydáno 22.05.2017 | autor: redakce

Jarní část koncertního turné po klubech završí Monkey Business už tento týden na tradičním narozeninovém koncertu v pražských Žlutých lázních. Open air koncert se uskuteční 25. května od 19 hodin a nese podtitul Kavárna de Luxe. 

Monkey Business oslaví ve čtvrtek ve Žlutých lázních sladkých 17. Popřát přijde Jan Cina nebo Lake Malawi Monkey Business na koncertě v Ostravě. Foto: Lucie Nohlová

Kapela Monkey Business přivítá na koncertě několik hostů, mimo jiné herce a zpěváka Jana Cinu, který si s kapelou také zazpívá. V roli supportu vystoupí skupina Lake Malawi. "Nerad bych všechny narozeninové hosty představoval dopředu, ale můžu slíbit, že se návštěvníci mají na co těšit," říká zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert.

Matěj Ruppert (Monkey Business) interview: Chtěli jsme uspět v zahraničí, ale uklouzli jsme hned u Plzně

Skupina Monkey Business obdrží v areálu na břehu řeky Vltavy 25. května také Zlatou desku za album Sex and Sport? Never! a zároveň představí novou remixovou desku, která obsahuje 11 nových pohledů na skladby z tohoto alba.

vložte odkaz, text nemažte

Vytvořil jej producent a dlouholetý spolupracovník Monkey Business Ecson Waldes, který s tvorbou remixů oslovilmladé kapely a producenty. "Sami si vybrali, jaké písně chtějí podle svého gusta a stylu libovolně přepracovat. Výsledkem je pestrá a zábavná deska oscilující mezi klubovou elektronikou až po dub a jazz," říká Ecson Waldes. Remixy přispěli Mydy Rabycad, Jiří Burian, Light And Love a další.

tz, jm

Témata: Monkey Business, Sex and Sport? Never!, Kavárna de Luxe, Žluté lázně, funk

zavřít