Monkey Business oslaví narozeniny ve Žlutých lázních, blahopřát jim bude i Barbora Poláková

Vydáno 25.04.2016 | autor: redakce

Již tradiční pražský jarní koncert bude i letos spojen s oslavou narozenin. Tentokrát Monkey Business vystoupí 26. května ve Žlutých lázních a poblahopřát jim v roli předskokanky přijde i čerstvá držitelka dvou Andělů Barbora Poláková se svou kapelou.

Monkey Business oslaví narozeniny ve Žlutých lázních, blahopřát jim bude i Barbora Poláková Monkey Business mají koncertě nabité jaro. Foto: Tomáš Klíma

Samozřejmě i letos si Monkey Business připravili něco speciálního - těšit se můžete na vizuální světelnou podívanou. Show na pódiu pak podpoří i vokální trio a to by to nebyli "Mankáči", aby si nepřichystali i nějaké to předem nezveřejněné překvapení.

RECENZE: Sex a sport? Monkey Business nedoporučují!

Pod širým nebem se kapela kolem Romana Holého představí na svém oblíbeném místě - ve Žlutých lázních v Podolí totiž rozhodně nebudou koncertovat poprvé. Koncert s názvem Známe cestu z krize je vyvrcholením jejich jarní části letošní klubového tour ZATIM JE VŠECKO V NAPROSTYM RYCHTYKU.

Brány lázní se pro návštěvníky otevřou v 18 hodin, Barbora Poláková bude hrát od 19 hodin a cestu z krize začnou Monkey Business ukazovat od 20 hodin. 

vložte odkaz, text nemažte

Monkey Business loni vydali svou osmou řadovou desku s názvem Sex and sport? Never!, zároveň oslavili patnáct let na české hudební scéně. Úspěšné celoroční turné zakončili třemi vyprodanými koncerty během tří dní v prosincovém Lucerna Music Baru. 

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro.

tz, jm, foto: Tomáš Klíma

zavřít