Nové desky: Vladimir 518 nahrával bez kompromisů, Monkey Business zvou do Kavárny de Luxe

Vydáno 22.05.2017 | autor: redakce

Konec května potěší zejména příznivce domácí hudby. S novinkami přicházejí Vladimir 518 nebo Květy, Tata Bojs představují ve spolupráci se SOČR živák a Monkey Business nechali zremixovat svoji zatím poslední řadovku. Padesátileté výročí své kultovní desky si připomínají Beatles

Nové desky: Vladimir 518 nahrával bez kompromisů, Monkey Business zvou do Kavárny de Luxe Vladimir 518 přichází s albem Ultra! Ultra!

 

Vladimir 518 - Ultra! Ultra!

Vladimir 518 vydává svoji třetí sólovou desku, jejímž leitmotivem je slogan "žádný ambice, souboj, žárlivost, jen radost". Ten reprezentuje fakt, že album bylo složené, napsané a natočené bez sebemenšího kompromisu, s pocitem absolutní tvůrčí svobody. Release street party proběhne 25. května před holešovickým klubem Neone v hodně uvolněné atmosféře s venkovním grilem a poslechem alba, které zde bude poprvé ke koupi na fyzickém nosiči. Následně proběhnou tři velké křty v Praze (2. 6. Roxy), Brně (9. 6. Fléda), Bratislavě (22.6. Nu Spirit Club) a Ostravě (23.6. Hlubina).

Nové desky: Linkin Park přicházejí s popem, Rammstein se živákem z Paříže, Michal Hrůza je Sám se sebou

Monkey Business - Kavárna de Luxe

Na oslavu letošních 17. narozenin, která proběhne 25. května v pražských Žlutých lázních pod názvem Kavárna de Luxe, chystají Monkey Business něco speciálního. Uvedou album Sex and Sport? Never! ve zbrusu nové - remixové - podobě. Jedenáct různých hudebních pohledů na skladby z alba Sex and Sport? Never! nabízí novinka od producenta a dlouholetého spolupracovníka Romana Holého Ecsona Waldese, který s tvorbou remixů oslovil zajímavé mladé kapely a producenty. Zapojili se Mydy Rabycad, Light And Love, Jiří Burian a mnoho dalších.

Nové desky: Paramore zvou na Rock for People, LP na Colours, Harry Styles má první sólovku

Květy - Komik do půl osmé

Nové album Komik do půl osmé představuje rituály města. Kapela Květy díky této nahrávce nenechává nikoho na pochybách, že i po tak radikální změně sestavy a zvuku má sílu hledat nové cesty a přitom si udržet svůj nezaměnitelný styl. Urban rocková poetika Martina Kyšperského a Aleše Pilgra je na novince Komik do půl osmé výrazně zvukově ovlivněna novým členem kapely, multiinstrumentalistou Ondřejem Kyasem. A i díky němu si Květy pochvalují, že mají po sedmnácti letech existence stále švih. První singl se jmenoval Byt.  

Nové desky: Chinaski nepláčou, Divokej Bill se valí jako Tsunami a Debbi nahrávala s Dušanem Neuwerthem

 

Tata Bojs & SOČR - Live

Loni na podzim odehráli Tata Bojs koncert se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu, který se v pražském Foru Karlín setkal s velmi vřelým ohlasem. Nyní vydá kapela záznam. K dostání bude na CD, LP i digitálně. Patnáct písní (LP obsahuje s ohledem na kapacitu nosiče pouze deset písní), mezi nimiž nechybí osvědčené hity jako Toreadorská otázka, Pěšáci nebo Attention Aux Hommes!, ale ani skladby ze zatím poslední řadovky Tatáčů A/B, slibuje posluchačům hudební laskominu.

vložte odkaz, text nemažte

Beatles - The Sgt. Peper's Lonely Hearts Club Band (50th Anniversary Edition)

Kultovní "Sgt. Pepper" od Beatles se představí s novými mixy ve stereu a 5.1 Surround Audio; rozšířený o dosud nevydané nahrávky session, video nahrávky a speciální balení. Součástí bude i dosud nezveřejněný dokument z roku 1992 The Making of Sgt. Pepper, restaurovaný pro výroční edici Super Deluxe Boxed Set. "Je bláznivé si pomyslet, že o padesát let později se díváme na tenhle projekt s takovou láskou a také s úžasem, jak vlastně čtyři chlápci, jeden skvělý producent a jeho inženýři dokázali vytvořit tak nestárnoucí umělecké dílo," říká Paul McCartney.

 


Dále vychází:

 

Témata: nové desky, Vladimir 518, Monkey Business, Květy, Beatles, Tata Bojs

zavřít