Pátek třináctého ve znamení Rammstein: Česká kina ovládne unikátní dokument a koncert

Vydáno 11.01.2017 | autor: redakce

V jediný večer bude možné ve sto kinech napříč Českou republikou zhlédnout unikátní dokument o kapele Rammstein a zkrácený záznam jejího legendárního koncertu v Madison Square Garden New York. Pátek třináctého zkrátka patří Rammstein

Pátek třináctého ve znamení Rammstein: Česká kina ovládne unikátní dokument a koncert Pátek třináctého ve znamení Rammstein: Česká kina ovládne unikátní dokument a záznam z Madison Square Garden

Za pouhých 20 minut byl koncert Rammstein v Madison Square Garden v New Yorku vyprodán. Když začala show, stál Till Lindemann před osmnácti tisíci New Yorčany a zpíval: "Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben / Die Kreatur muss sterben."

Rammstein po vyprodání Edenu přidávají druhý koncert v Praze!

V jeden jediný den může celá ČR v kinech sledovat cestu kapely na vrchol světového showbusinessu, nahlédnout do jejich osobních životů, do zákulisí obrovského podniku Rammstein v unikátním dokumentu režiséra Hannese Rossacherse. Může sledovat, co o formaci říkají Chad Smith, Moby, CJ Ramone, Steven Tyler z Aerosmith, Iggy Pop, Gene Simmons z KISS, Melissa Auf der Maur, Scott Ian z Anthrax nebo herec Kiefer Sutherland a mnozí další.

vložte odkaz, text nemažte



Uvidíte RAMMSTEIN IN AMERIKA - velký film o kapele o tom, jak si podmanili kontinent na druhém břehu Atlantiku. A jako vrchol večera můžete zažít údajně nejlepší koncert Rammstein vůbec - z Madison Square Garden v New Yorku. Pouze v pátek 13. ledna.

Kromě toho mohou letos fanoušci Rammstein vidět i naživo. V Praze odehrají hned dva koncerty, 28. a 29. května zahrají v Edenu. 

tz, jm

Témata: Rammstein, Rammstein in Amerika, Till Lindemann, kino, film

zavřít