Till Lindemann z Rammstein byl hospitalizován, test na koronavirus byl negativní

Vydáno 27.03.2020 | autor: redakce

Podle informací německého deníku Bild se v pátek zdálo, že řady známých osobností, které se nakazily nemocí COVID-19 způsobenou novým typem koronaviru, rozšířil také zpěvák Till Lindemann. Frontman Rammstein se měl nakazit při koncertě v Moskvě. Kapela však zprávu na Facebooku vyvrátila. 

Till Lindemann z Rammstein byl hospitalizován, test na koronavirus byl negativní Till Lindemann z Rammstein byl hospitalizován, test na koronavirus byl negativní

Sedmapadesátiletý zpěvák se v minulém týdnu vrátil z koncertu svého projektu Lindemann v Moskvě. V Berlíně byl poté s vysokými horečkami a zápalem plic hospitalizován na jednotce intenzivní péče. Deník Bild zároveň uvedl, že jeho stav se již zlepšil.

BLOG: Rozhodl se Till Lindemann z Rammstein stát pornohercem, nebo posouvá hranice umění?

Rammstein v pátek večer na Facebooku k celé věci uvedli: "Till strávil noc na JIPce a dnes ho přemístili na jiné oddělení, protože se cítí lépe. Test na koronavirus byl negativní."

V únoru vystoupil kontroverzní hudebník s projektem Lindemann také v Praze. Podle ohlasů se jednalo o bizarní show plnou obscénností. V turné k loňskému albu F & M mělo duo pokračovat i v dalších měsících, kvůli globální pandemii koronaviru tomu ale zřejmě bude jinak. 

jm, foto: archiv iREPORTu, Jiří Staněk

Témata: Till Lindemann, Rammstein, koronavirus

zavřít