Pořadatelé objasnili, proč zrušili koncert Disclosure. Reparát proběhne v srpnu

Vydáno 17.02.2016 | autor: redakce

Jak jsme vás již informovali, pražský koncert Disclosure, který měl proběhnout 14. února v pražské Malé sportovní hale, byl z důvodu nedostatečné bezpečnosti zrušen. Chystá se ale náhrada: bratři Lawrencovi přijedou do naší metropole 18. srpna. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. 

Pořadatelé objasnili, proč zrušili koncert Disclosure. Reparát proběhne v srpnu Disclosure v Praze přece jen vystoupí

"Koncert Disclosure byl zrušen z bezpečnostních důvodů, které souvisely s osvětlením haly a které mohly vážně ohrozit bezpečnost fanoušků i účinkujících. Problém se objevil během odpolední zvukové zkoušky a přes veškerou naši snahu jej odstranit jsme během tak krátké doby nedokázali zaručit plnou bezpečnost v hale. Museli jsme se tak uchýlit k poslednímu možnému řešení, a sice koncert zrušit," uvedli zástupci pořádající agentury Fource Entertainment na sociálních sítích.

Fanoušci čekali v Praze na Disclosure, koncert byl ale z bezpečnostních důvodů zrušen

"Podle našich informací Malá sportovní hala pracuje na identifikaci příčin a odstranění závad tak, aby na místě mohly proběhnout všechny plánované koncerty. Dobrá zpráva je, že se Disclosure do Prahy vrátí 18. srpna 2016. Všechny již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Ti, kterým srpnový termín nevyhovuje, budou moci vstupenky vrátit v místě zakoupení co nejdříve. Více informací přineseme velmi brzy. Děkujeme," končí svůj vzkaz Fource.

zavřít