Kam na Silvestra: TOP 7 tipů, kde slavit příchod roku 2018

Vydáno 21.12.2017 | autor: redakce

Pořád ještě nevíte, kde budete slavit nástup nového roku? Máme pro vás několik silvestrovských tipů, kde se určitě nudit nebudete. Jsou z Prahy, ale i Brna nebo Ostravy.

Kam na Silvestra: TOP 7 tipů, kde slavit příchod roku 2018 Kam na Silvestra: TOP 7 tipů, kde slavit příchod roku 2018


ROCK CAFÉ, PRAHA


Ani letos nebude chybět tradiční silvestrovská párty v Rock Café. Do nového roku letos návštěvníky doprovodí allstar cover superband The Radiostar a  Mr. Loco, hrající balkan & world music. Warm-up obstará DJ Vegy. Afterparty proběhne v galerii a půjde o DJ Elvis videodiskotéku. Vstupenky seženete v předprodeji za 199 Kč na místě nebo v síti GoOut.cz, v den konání zaplatíte na místě 250 Kč.

Tereza Fišerová (Rock Café) interview: Rýsuje se jedna velká novinka, pokud to klapne, bude to výjimečná věc!

 

RADOST FX, PRAHA

Po přivítání s welcome drinkem pro vás FX DJs vytvoří v klubu nezapomenutelnou atmosféru svými r'n'b a hiphopovými sety, které v průběhu noci plynule přejdou do svižnějších tanečních rytmů. Ve dvou patrech si na šesti barech budete moci vybírat ze speciálních silvestrovských koktejlů, vytvořených na míru pro tyto výjimečné okamžiky. Nejstarší vegetariánská restaurace v Česku pro vás bude mít nachystané speciální silvestrovské menu a protože noc bude dlouhá, budete si ho moci objednat až do dvou hodin ráno. Vstupenky na tento večer můžete kupovat v restauraci nebo v síti Ticketstream do 30. 12. za zvýhodněnou cenu 290 Kč. Lístky bude také možné zakoupit 31. 12. na místě za 390 Kč.

DJ Kwé a tým Radosti FX: Snažíme se jít ruku v ruce s trendy a udržet si dobré jméno na pražské klubové scéně

 

ROXY, PRAHA

Roxy i letos znovu opakuje úspěšný koncept novoroční párty na dvou stagích. Klub v srdci Prahy představí silvestrovský večírek pod taktovkou svých rezidentů. Vystoupí DJs Michael C, Loutka, Fatty M, Chris Sadler, Biodan a na druhé scéně pak Arturo Legorreta & The Mushroom a 2K & Shaftling. O speciální vizuální a světelný design se postará Everest. Lístky momentálně seženete za 800 Kč, na místě budou stát 1 000 Kč.

Bicep, kteří rozčeřili vody elektroniky, míří do Roxy

 

CHAPEAU ROUGE, PRAHA


Poslední párty roku 2017 u nás bude stát za to, slibuje klub Chapeau Rouge, který před pár týdny oslavil už své 98. narozeniny. Tři patra narvaná muzikou v podání rezidentních DJs, to bude gró silvestrovské zábavy. Na jeden lístek bude možné kdykoliv odejít z klubu a vrátit se zpět. "Silvestr u nás neznamená, že neuvidíš ohňostroj," vzkazují pořadatelé v pozvánce. První várku vstupenek nabídli za pouhých 200 Kč.

Sundara Karma a Blaenavon debutovali v Praze. Indie rockem rozduněli Chapeau Rouge


ROCKOPERA, PRAHA


RockOpera Praha se rozhodla zakončit rok 2017 velkolepě a pro ni nezvyklým způsobem. Na Silvestra si totiž připravila koncertní premiéru nové očekávané rockové opery Vymítač s Kamilem Střihavkou v hlavní roli. Vymítač bude jedno z nejjiskřivějších až filmově vzletných, ale i nejtvrdších a nejtemnějších děl divadla s virtuózními bachovskými prvky. Těšit se můžete na hvězdy RockOpery Praha - kromě Kamila Střihavky uvidíte a uslyšíte Žántí, Viktora Dyka, Pavlu Forest, Honzu Toužimského i mladé nadějné tváře jako Janu Kadeřávkovou se skvělým sólem u taneční tyče či Majdu Tempírovou ovládající growling. 

 

FLÉDA, BRNO

 

Na brněnské Flédě se můžete těšit na dvě stage rozdělené podle žánrů. Hlavní pódium ovládnou house, tech house, electro a groove, vystoupí Mekki Martin, Lahvisz, Kitt [HeartBeats] a Cveto. Další stage bude patřit drum'n'bassu, neurofunku nebo liquidu. Představí se na ní Calli, Fish, 2Nine, Protago, Sinner a Aka. Hudební vystoupení doplní světelná show a videomapping. Vstupenky jsou v předprodeji za výhodnou cenu 170 Kč. 

 

GARAGE, OSTRAVA 


Oslavy budou probíhat ve všech prostorách areálu Rock and Roll Garage v Ostravě - Martinově. Hudbu obstarají DJové Marcel Woodman - Woodmanotéka, Tom Hanzl - Pártyklip, a Jirka Basta - Retrotéka. Součástí vstupenky je samozřejmě bohatý raut a malý šampus pro každého hosta. Cena vstupenky je 650,- Kč a sezení VIP balkón za 850,- Kč. Poprvé je možno prožít zde i Novoroční ráno. Nově je možno zakoupit vstupenky včetně ubytování nově otevřeném Retro hotelu GARAGE v místě akce.

red, foto: Radost FX, FB eventy

Témata: Silvestr, Kam na Silvestra, oslavy

zavřít