Luis Fonsi je nový rekordman YouTube: Jeho klip Despacito jako první dosáhl na tři miliardy zhlédnutí

Vydáno 06.08.2017 | autor: redakce

Je to jen pár týdnů, co bláznivý hit Gangnam Style jihokorejského rappera Psye opustil pozici nejsledovanějšího klipu na YouTube. Tehdy ho vystřídali Wiz Khalifa a Charlie Puth se See You Again. V čele historické statistiky se ale dlouho neohřáli, YouTube má totiž nového vládce: Despacito. 

Luis Fonsi je nový rekordman YouTube: Jeho klip Despacito jako první dosáhl na tři miliardy zhlédnutí Luis Fonsi je nový rekordman YouTube: Jeho klip Despacito jako první dosáhl na tři miliardy zhlédnutí

Klip portorického zpěváka Luise Fonsiho a rappera Daddy Yankee stihl veškerou konkurenci předstihnout za nezvykle krátkou dobu. Na YouTube byl totiž uveden teprve 12. ledna letošního roku. K historickému prvenství navíc přidal ještě bonus v podobě překonání hranice tří miliard přehrání. Povedlo se mu to jako prvnímu videu. 

VIDEO: Rammstein, Iron Maiden nebo Motörhead zpívají díky imitátorovi letní hit Despacito

Později se song Despacito dočkal i remixu s Justinem Bieberem, který mu mimo jiné dopomohl k prvního místu v americkém žebříčku Billboardu. Tam se drží už 12 týdnů. Klipového rekordu však dosáhla původní verze bez účasti kanadské hvězdy. 

Témata: Luis Fonsi, Justin Bieber, Despacito, YouTube, Charlie Puth, Wiz Khalifa

zavřít