Psy už nemá nejsledovanější klip na YouTube. Kdo překonal jeho virální šílenost Gangnam Style?

Vydáno 12.07.2017 | autor: redakce

Když se řekne "nejsledovanější klip na YouTube", většina lidí bez váhání odpoví - PsyGangnam Style. Jeho bláznivý snímek z roku 2012 ale nyní našel přemožitele. V počtu zobrazení ho překonali Wiz Khalifa a Charlie Puth se singlem See You Again. 

Psy už nemá nejsledovanější klip na YouTube. Kdo překonal jeho virální šílenost Gangnam Style? Psy už nemá nejsledovanější klip na YouTube. Kdo překonal jeho virální šílenost Gangnam Style?

Song See You Again v roce 2015 posloužil jako promo filmu Rychle a zběsile 7, zároveň se stal poctou herci Paulu Walkerovi, který byl hlavním hrdinou předcházejích dílů filmové série. Symbolicky zemřel při autonehodě. Video už překročilo hranici 2,9 miliardy zhlédnutí a vypadá to, že se brzy stane prvním hudebním videoklipem s třímiliardovou sledovaností. 

TOP 10 nejsledovanějších videoklipů na YouTube všech dob: Psy, Adele, Taylor Swift a další virální hity

Hit Gangnam Style, který proslavil jihokorejského rappera Psye, se drží na druhé příčce. V první desítce nejpřehrávanějších klipů nadále figurují Justin Bieber (Sorry), Mark Ronson a Bruno Mars (Uptown Funk), Luis Fonsi (Despacito), Taylor Swift (Shake It Off), Enrique Iglesias (Bailando), Maroon 5 (Sugar), Katy Perry (Roar) a ještě jednou Taylor Swift (Blank Space).

vložte odkaz, text nemažte

Naopak z ní překvapivě vypadla Adele s videem Hello, které drží rekordní sledovanost za prvních 24 hodin od zveřejnění (27 milionů). 

Témata: Charlie Puth, Wiz Khalifa, Psy, Justin Bieber, Mark Ronson, Bruno Mars, Luis Fonsi, Taylor Swift, Enrique Iglesias, Maroon 5, Katy Perry, Adele

zavřít