Prázdniny začínají v Přeštěnici! Vystoupí Rybičky 48, Ben Cristovao i Marek Ztracený

Vydáno 06.06.2018 | autor: redakce

Malá jihočeská víska mezi Pískem a Táborem jménem Přeštěnice je dnes synonymem pro festival, jehož 18. pokračování se uskuteční od 29. do 30. června a odstartuje sérii opravdových letních festivalů. Akce si zakládá na své neopakovatelné rodinné a pohodové atmosféře.

Prázdniny začínají v Přeštěnici! Vystoupí Rybičky 48, Ben Cristovao i Marek Ztracený Prázdniny začínají v Přeštěnici! Vystoupí Rybičky 48, Ben Cristovao i Marek Ztracený

Pro nedočkavé fanoušky je nachystán oblíbený čtvrteční warm-up, na kterém vystoupí tradičně milevská kapela Ticho de pre Cupé Band a také britský kytarista Gwyn Ashton. Hlavní program začíná v pátek 29. června. Mix převážně česko-slovenské scény je doplněn o bohatý doprovodný program a zábavy. Letos na festivalu zahrají například No Name, Horkýže Slíže, Rybičky 48, Ben Cristovao, Inekafe, Marek Ztracený, Ivan Mládek a desítky dalších skupin.

Festival Přeštěnice zastihlo slunce i průtrž mračen, hráli Rybičky 48, Hentai Corporation, Jelen nebo Škwor

"Letos zopakujeme úspěšný dramaturgický model festivalu,“ vysvětluje Vítek Kratochvíl, ředitel pořádající organizace a doplňuje: "V pátek máme program zaměřen především na mladší publikum a rodiny s dětmi, zatímco sobota bude především ve znamení rockové muziky."

Ostatně páteční odpoledne naplní dětský program v čele s populární kapelou Čiperkové. Festival je otevřen všem kreativcům a hudebním nadšencům. Díky tomu festival podporuje také regionální scénu a mladé kapely. K dispozici je stanové městečko, kyvadlová doprava z nedalekého Milevska. Prvních dva tisíce návštěvníků obdrží volné vstupenky na milevské koupaliště. Novinkou letošního ročníku je VIP zóna s vlastní hospodou, zázemím a předzahrádkou s výhledem na hlavní stage. V doprovodném programu bude opět dominovat soutěž a exhibice Open Air Dirt Jam.

Vstupenky na festival lze zakoupit v Turistickém informačním centru Milevsko, v kanceláři Domu kultury Milevsko, na pokladně milevského kina nebo si je můžete opatřit online z pohodlí domova na portálu www.milevskem.cz, na webu www.prestenice.cz či v předprodejní síti Ticketstream.

Témata: Přeštěnice, No Name, Horkýže Slíže, Rybičky 48

zavřít