Alter Bridge hlásí návrat do Česka. Zahrají na Prague Summer Festivalu

Vydáno 26.02.2020 | autor: redakce

Američtí rockeři Alter Bridge se vracejí do České republiky. V Praze zahrají v rámci Prague Summer Festivalu 10. června v areálu A-Park Ledárny. Předkapelou budou Dirty Honey. 

Alter Bridge hlásí návrat do Česka. Zahrají na Prague Summer Festivalu Alter Bridge hlásí návrat do Česka. Zahrají na Prague Summer Festivalu

Alter Bridge pocházejí z Orlanda na Floridě, u vzniku v roce 2004 stáli bývalí členové tehdy čerstvě rozpadlé formace Creed - kytarista Mark Tremonti, baskytarista Brian Marshall a bubeník Scott Phillips. Jako vokalista a kytarista se k mim připojil Myles Kennedy.

LIVE: Alter Bridge ve Foru Karlín vynikali muzikantskou precizností

Kapela, která od svého vzniku funguje v nezměněné sestavě, se prezentuje směsicí rocku a alternativního metalu. Jejich tvorba je založená na rafinovaném alternativním zvuku kombinujícím i prvky blues a jazzu, a to díky Mylesovi, který před nástupem do Alter Bridge působil i v bluesových kapelách. Zvuk Alter Bridge je těžší než zvuk Creed, ale i tak si stále zachovává stejný základní styl.

V červnu a v červenci 2020 rozezní pražský A-park Ledárny Braník nový festival. Pod hlavičkou Prague Summer Festival se zde odehrají jednodenní koncerty českých i zahraničních hvězd pestrého žánrového rozptylu.

Areál A-park Ledárny Braník je snadno dostupný z centra. Přímo k areálu se z centra dostanete tramvají. Stačí dojet metrem na Karlovo náměstí, vystoupit směr Palackého náměstí a poté se dostat tramvají č. 2, 3 nebo 17 do zastávky Pobřežní cesta.



Kromě tramvají lze využít i autobusovou dopravu. Na zastávce Pobřežní cesta zastavuje i autobus č. 253, který můžete využít při cestě ze Smíchovského nádraží.

tz, jm

Témata: Alter Bridge, Prague Summer Festival

zavřít