Benátská! s Impulsem zve na Guano Apes i Bonnie Tyler. Proč je pro Divokej Bill srdcovou záležitostí?

Vydáno 23.05.2018 | autor: redakce

Festival Benátská! s Impulsem proběhne ve Vesci u Liberce od 26. do 29. července. Vystoupí na něm zahraniční hvězdy Guano Apes nebo Bonnie Tyler a česká špička se jmény, jako jsou Olympic, Marpo nebo Jaromír Nohavica. Představí se také kapela Divokej Bill, pro kterou je festival srdeční záležitostí. 

Benátská! s Impulsem zve na Guano Apes i Bonnie Tyler. Proč je pro Divokej Bill srdcovou záležitostí? Benátská! s Impulsem zve na Guano Apes i Bonnie Tyler. Proč je pro Divokej Bill srdcovou záležitostí?

"Když jsme začínali, byl festival Benátská noc jednou z největších met, kde jsme chtěli hrát. Nakonec tady budeme již poněkolikáté. Je to doslova a do písmene srdcovka. Náš basák Jurda tady potkal svoji ženu. Je s ní už 17 let, mají dva super kluky, kteří už s námi chodí taky hrát," popisuje osobní vztah k festivalu za kapelu Divokej Bill Vašek Bláha.

Benátská! s Impulsem začne Večírkem pro nedočkavé a speciálním koncertem Olympiku. Láká i na Guano Apes i Bonnie Tyler

A doplňuje k jejich vystoupení, které bude v pátek večer 27. července přesně mezi koncerty Bonnie Tyler a Guano Apes: "Ukážeme jim, jak se to dělá v Čechách! Celou letošní sezónu připravovali dost poctivě, což je u nás dosti nezvyklé. Myslím, že každý z nás cítí, že když máme výročí, které oslavíme koncertem 24. ledna v pražské O2 areně, je třeba se trochu blýsknout. Já jsem si například všiml, že jsem lehce ztloustl a tak jsem sedl na kolo, abych to vyjezdil. Po chvilce padl do škarpy a zlomil si klíční kost. Pro kytaristu ideální start do letošní sezóny …"

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Benátskou!

Petr Pečený za pořadatelský tým doplňuje: "Páteční večer bude opravdu velmi silně obsazen. Oba zahraniční hosté, mezi nimiž vystoupí právě jedna z nejlepších českých kapel Divokej Bill, britská legendární zpěvačka Bonnie Tyler a němečtí Guano Apes jsou obrovskými stálicemi. Bonnie při své poslední návštěvě České republiky beznadějně vyprodala všechny koncerty a Guano Apes u nás oslaví 20 let, ostatně stejně jako Divokej Bill."

NEJ letošního ročníku Benátská! s Impulsem

čtvrtek, 26. července

Olympic

Vystoupení půjde ve šlépějích úspěšného koncertu k 55. výročí vzniku kapely, který se konal koncem loňského roku v O2 areně spolu s hosty a původní sestavou skupiny z let 1963 - 1965.

pátek, 27. července

Bonnie Tyler

Koncertní vystoupení zpěvačky s nezapomenutelným hlasem. Britská diva světové pop music se po třech letech vrací do České republiky s tímto jediným vystoupením - ta předchozí byla vždy absolutně vyprodána.

Guano Apes

Němečtí Guano Apes roztočí obrovský narozeninový večírek. Stejně jako Divokej Bill budou na festivalu slavit 20 let existence. Těšte se na nezapomenutelnou rockovou show.

Sobota, 28. července

Jaromír Nohavica

Jediné letošní open air vystoupení ostravského barda proběhne na Benátské! s Impulsem. 

Vstupenky na 26. ročník festivalu Benátská! s Impulsem, který se bude konat ve dnech 26. - 29. července 2018 v areálu ve ve Vesci u Liberce, pořídíte za zvýhodněnou cenu v předprodeji do konce dubna na webových stránkách www.benatska.cz.

Ceny vstupného:
celofestivalová vstupenka          1 590,-Kč
čtvrteční program 26. 7. 2018        590,- Kč
páteční program 27. 7. 2018          990,- Kč
sobotní program 28. 7. 2018          990,- Kč

VIP vstupenky nabízejí samostatný vstup na festival, parkování v ceně, využití VIP stanu s výhledem na hlavní pódium a se sezením, barem, možností setkání se s umělci a obchodními partnery. Nyní je pořídíte za:

VIP celofestivalová vstupenka  3 690,-Kč
VIP jednodenní vstupenka         2 500,-Kč

Benátská! s Impulsem tradičně nabídne doprovodný program, skvělé služby, kvalitní kuchyni, regionální potraviny, vinárny a spoustu dalších věcí.

Benátská! s Impulsem je Čistým festivalem. My odpad třídíme!

Benátská! s Impulsem je bezbariérovým festivalem.

Na Benátskou! s Impulsem můžete i se stanem či karavanem.

tz, jm

Témata: Benátská! s Impulsem, Divokej Bill, Jaromír Nohavica, Bonnie Tyler, Guano Apes, festivaly

zavřít