Benátská! s Impulsem nabídne jediný letošní open air Jaromíra Nohavici

Vydáno 22.06.2018 | autor: redakce

Od 26. do 29. července proběhne již 26. ročník festivalu Benátská! s Impulsem. Do konce června ještě stihnete pořídit vstupenky výhodněji. Kromě zahraničních hvězd, jako jsou Bonnie Tyler nebo Guano Apes, odehraje svůj jediný letošní open air Jaromír Nohavica

Benátská! s Impulsem nabídne jediný letošní open air Jaromíra Nohavici Jaromír Nohavica v O2 areně. Foto: David Webr

"Jedu na Benátskou noc a těším se," krátce a výstižně charakterizoval svoje jediné letošní open air vystoupení Jarek Nohavica. Kdy? V sobotu 28. července od 21:20.

SOUTĚŽ o vstupy na festival Benátská!

Kdo další se nemůže dočkat festivalu a koncertu Jarka Nohavici? Xindl X! Proč? "Určitě je to hlavně skvělým publikem. Ale důležitou roli hraje i obsazení festivalu, které také bývá super. Letos se třeba moc těším na vystoupení svého velkého oblíbence Jarka Nohavici." Xindl X vystoupí v sobotu 28. 7. od 20:00.

Na koncert kapely Olympic, ve čtvrtek 26. 7. od 21:20 láká Petr Janda všechny nedočkavé: "Náš koncert bude opravdu výjimečný. Měl by jít ve šlépějích neuvěřitelně povedeného a úspěšného koncertu k 55. výročí vzniku kapely Olympic, který se konal koncem loňského roku v O2 areně. Budeme tam mít pár hostů a původní sestavu z let 1963 – 1965!"

Petr Janda na výročním koncertě Olympiku v O2 areně. Foto: Radim Hromádko

"Benátská! s Impulsem je pro mne jednoznačně úžasný festival s historií, na kterém je zážitek hrát," říká Katarína Knechtová, která vystoupí v pátek 27. 7. ve 21:30 v Hudebním stanu rádia Impuls.

Benátská! s Impulsem zve na Guano Apes i Bonnie Tyler. Proč je pro Divokej Bill srdcovou záležitostí?

Velmi osobní vzpomínky má kapela Divokej Bill, která slaví 20. let existence: "Když jsme začínali, byl festival Benátská noc jednou z největších met, kde jsme chtěli hrát. Nakonec tady budeme již poněkolikáté. Je to doslova a do písmene srdcovka! Náš basák Jurda tady potkal svoji ženu. Je s ní už 17 let, mají dva super kluky, kteří už s námi chodí taky hrát." Divokej Bill zahraje v pátek večer 27. 7. od 20:00 před letošními největšími zahraničními hvězdami: Bonnie Tyler a Guano Apes.

Petr Pečený za pořadatele k programu vysvětluje: "S Jarkem Nohavicou máme přátelské vztahy už dlouhou dobu a několik let jsme o jeho koncertu na festivalu Benátská! s Impulsem přemýšleli. Navíc hrál na divácky vůbec nejúspěšnějším ročníku festivalu. To, že jeho jediný letošní koncert na velkém open air festivalu bude právě u nás, považujeme za velký úspěch a poctu. Bonnie Tyler a Guano Apes jsou obrovské stálice na rockovém nebi, takže není co řešit. Bonnie při své poslední návštěvě České republiky beznadějně vyprodala všechny koncerty a Guano Apes u nás oslaví 20 let."

Guano Apes patří k headlinerům festivalu Benátská! s Impulsem

NEJ letošního ročníku Benátská! s Impulsem

čtvrtek, 26. července

Olympic

Vystoupení půjde ve šlépějích úspěšného koncertu k 55. výročí vzniku kapely, který se konal koncem loňského roku v O2 areně spolu s hosty a původní sestavou skupiny z let 1963 - 1965.

pátek, 27. července

Bonnie Tyler

Koncertní vystoupení zpěvačky s nezapomenutelným hlasem. Britská diva světové pop music se po třech letech vrací do České republiky s tímto jediným vystoupením - ta předchozí byla vždy absolutně vyprodána.

Guano Apes

Němečtí Guano Apes roztočí obrovský narozeninový večírek. Stejně jako Divokej Bill budou na festivalu slavit 20 let existence. Těšte se na nezapomenutelnou rockovou show.

Sobota, 28. července

Jaromír Nohavica

Jediné letošní open air vystoupení ostravského barda proběhne na Benátské! s Impulsem. 

Vstupenky na 26. ročník festivalu Benátská! s Impulsem, který se bude konat ve dnech 26. - 29. července 2018 v areálu ve ve Vesci u Liberce, pořídíte za zvýhodněnou cenu v předprodeji do konce června na webových stránkách www.benatska.cz.

celofestivalová vstupenka 1 590,-Kč
čtvrteční program 26. 7. 2018 590,- Kč
páteční program 27. 7. 2018 990,- Kč
sobotní program 28. 7. 2018 990,- Kč

VIP vstupenky nabízejí samostatný vstup na festival, parkování v ceně, využití VIP stanu s výhledem na hlavní pódium a se sezením, barem, možností setkání se s umělci a obchodními partnery. Pořídíte je za:
VIP celofestivalová vstupenka 3 690,-Kč
VIP jednodenní vstupenka 2 500,-Kč

Benátská! s Impulsem tradičně nabídne doprovodný program, skvělé služby, kvalitní kuchyni, regionální potraviny, vinárny a spoustu dalších věcí.
Benátská! s Impulsem je Čistým festivalem. My odpad třídíme!
Benátská! s Impulsem je bezbariérovým festivalem.
Na Benátskou! s Impulsem můžete i se stanem či karavanem.

Potvrzená koncertní vystoupení jsou:
Divokej Bill, Miro Žbirka, Marpo, Ben Cristovao, Mirai a spousta dalších.

Kompletní seznam vystupujících naleznete zde.

tz, jm

Témata: Benátská! s Impulsem, Jaromír Nohavica, Olympic, Guano Apes, Bonnie Tyler, Divokej Bill, Xindl X, Katarína Knechtová

zavřít