Benátská! s Impulsem odpočítává poslední dny do startu, vystoupí Guano Apes, Bonnie Tyler i Jaromír Nohavica

Vydáno 20.07.2018 | autor: Josef Martínek

Dvacátý šestý ročník festivalu Benátská! s Impulsem začal odpočítávat poslední dny a hodiny do startu. Program začne "večírkem pro nedočkavé" ve čtvrtek 26. července od 16:30 na hlavní scéně, v 18:30 se přidá Hudební stan Rádia Impuls. Hned v první festivalový den vystoupí v libereckém Vesci Olympic, Doctor P.P., Jelen, Lety mimo, Turbo a další.

Benátská! s Impulsem odpočítává poslední dny do startu, vystoupí Guano Apes, Bonnie Tyler i Jaromír Nohavica Benátská! s Impulsem odpočítává poslední dny do startu, vystoupí Guano Apes, Bonnie Tyler i Jaromír Nohavica

V pátek 27. července ve 12:30 zahájí program vítěz letošního Tulifestu. Druhý den festivalu se můžete těšit na Bonnie Tyler (se kterou se vítězové fanouškovských soutěží setkají při meet & greet), Guano Apes, ale i domácí hvězdy. Nebudou chybět Divokej Bill, Václav Neckář, Jasná páka, Vypsaná fixa, Katarína Knechtová, Arakain a spousta dalších.

Benátská! s Impulsem finišuje s přípravami, poprvé na ní vystoupí Marie Rottrová, dále Guano Apes nebo Bonnie Tyler

Jarek Nohavica odehraje devadesátiminutový koncertní set v sobotu 28. července ve 21:20. Kromě něj tento den vystoupí i Marie Rottrová, Marpo & Trouble Gang, Miro Žbirka, Ben Cristovao, Xindl X, Aneta Langerová, This, Mirai a další. Kdo nebude mít po živých koncertech ještě muziky dost, může tančit a zpívat každý den do brzkých ranních hodin v Hudebním stanu Rádia Impuls!

O Benátské! s Impulsem
Jaromír Nohavica: "Jedu na Benátskou noc a těším se."
Katarína Knechtová: "Úžasný festival s historií, na kterém je zážitek hrát. Jednoznačně."
Olympic: "Festival, na který jezdíme už od samého začátku. Vždycky skvělý."
Divokej Bill: "Festival Benátská! s Impulsem je na 100 % jedna z našich nejoblíbenějších štací."
Xindl X: "Benátská! s Impulsem určitě patří mezi naše nejoblíbenější festivaly. Hráli jsme tu už několikrát a vždycky to bylo super."

Benátská! s Impulsem nabídne jediný letošní open air Jaromíra Nohavici

Veškeré informace k festivalu Benátská! s Impulsem jsou k dispozici na www.benatska.cz. Pořídíte tam i vstupenky za zvýhodněnou cenu. 



celofestivalová vstupenka 1690,- Kč, na místě 1800,- Kč
čtvrteční program 26. 7. 2018 640,- Kč, na místě 700,- Kč
páteční program 27. 7. 2018 1050,- Kč, na místě 1100,- Kč
sobotní program 28. 7. 2018 1050,- Kč, na místě 1100,- Kč

děti do 140cm/12 let zdarma
děti nad 140cm/do 15 let čtvrtek 100,- Kč
jednodenní 300,- Kč
celofestivalová 600,- Kč


VIP vstupenky nabízejí samostatný vstup na festival, parkování v ceně, využití VIP stanu s výhledem na hlavní pódium a se sezením, barem, možností setkání se s umělci a obchodními partnery.
VIP celofestivalová vstupenka 3 790,-Kč
VIP jednodenní vstupenka 2 700,-Kč

Benátská! s Impulsem tradičně nabídne doprovodný program, skvělé služby, kvalitní kuchyni, regionální potraviny, tradiční festivalovou vinárnu, nejdelší vodní skluzavku na hudebních festivalech v ČR a spoustu dalších věcí.
Benátská! s Impulsem je Čistým festivalem. My odpad třídíme!
Benátská! s Impulsem je bezbariérovým festivalem.
Na Benátskou! s Impulsem můžete i se stanem či karavanem.

tz, jm

Témata: Benátská! s Impulsem, Guano Apes, Bonnie Tyler, Jaromír Nohavica, Marie Rottrová, Divokej Bill, Aneta Langerová, Katarína Knechtová, Olympic

zavřít