Billie Eilish se stala historicky nejmladším hudebníkem, který nahrál titulní píseň k Jamesi Bondovi

Vydáno 15.01.2020 | autor: redakce

Billie Eilish má na svědomí úvodní píseň k novému filmu s Jamesem Bondem. Stává se tak nejmladším umělcem, který kdy titulní píseň v padesátileté historii této filmové série vytvořil.

Billie Eilish se stala historicky nejmladším hudebníkem, který nahrál titulní píseň k Jamesi Bondovi Billie Eilish se stala historicky nejmladším hudebníkem, který nahrál titulní píseň k Jamesi Bondovi

Skladbu s názvem No Time To Die napsala osmnáctiletá Billie Eilish společně se svým bratrem Finneasem, se kterým pracuje na všech svých písních. Nejnovější "bondovka" No Time To Die půjde do kin v srpnu 2020. V hlavní roli agenta 007 se naposledy objeví Daniel Craig.

LIVE: Pavouci, jekot a pláč. Billie Eilish poprvé vystoupila v Praze

Zprávu o tom, že Billie Eilish napsala titulní píseň, oznámili oficiálně producenti stojící za touto sérií na Twitteru.

"Přijde mi šílené, že jsem součástí toho všeho. Mít příležitost složit skladbu k tak legendární sérií je velká pocta. James Bond je nejvíc cool filmová série. Pořád jsem z toho v šoku," řekla zpěvačka pro Variety.

Billie Eilish pobláznila všechny teenagery v Praze

V minulosti stála za úvodními songy k Jamesi Bondovi taková jména jako Bono, Jack White, Adele, Sam Smith, Madonna, Chris Cornell, Sheryl Crow, Paul McCartney nebo Duran Duran.

Text: ah

Témata: Billie Eilish, James Bond, titulní píseň, Finneas, No Time to Die

zavřít