Billy Corgan jedná s kolegy o návratu klasických Smashing Pumpkins. Kromě toho chystá druhou sólovku

Vydáno 15.01.2017 | autor: redakce

Smashing Pumpkins na své slavné časy z devadesátých let už jen vzpomínají, frontman Billy Corgan ale stále doufá v obnovení tehdejší party. V jednom z rádiových rozhovorů prohlásil, že to vypadá nadějně. 

Billy Corgan jedná s kolegy o návratu klasických Smashing Pumpkins. Kromě toho chystá druhou sólovku Nejznámější sestava Smashing Pumpkins z devadesátých let

Možný reunion klasických Smashing Pumpkins naznačil už loňský koncert v Los Angeles. Na pódiu se totiž objevil i kytarista James Iha, který předtím se skupinou hrál naposledy v roce 2000 před jejím rozpadem. Na jevišti tak v jednu chvíli byli frontman Billy Corgan, bubeník Jimmy Chamberlin a právě Iha, tedy členové sestavy z 90. let. Chyběla pouze basistka D'arcy Wretzky. 

Smashing Pumpkins zahráli po šestnácti letech v obnovené sestavě

"Bavíme se o tom. Uvidíme," prohlásil v otázce comebacku Corgan pro Chicago’s 97.9 The Loop. "Je tam ochota znovu společně hrát, ale hodně věcí se změnilo od té doby, co jsme spolu hráli naposledy," připustil zpěvák a kytarista. Dodává také, že reuniony někdy bývají zvláštní, protože očekávání jednotlivých členů se mohou lišit. 

vložte odkaz, text nemažte

Billy Corgan momentálně nehledě na to, zda k obnovení Smashing Pumpkins dojde, chystá svou sólovou desku. Připravuje ji s producentem Rickem Rubinem. Zatím jediný sólový materiál představil v roce 2005 pod názvem TheFutureEmbrace. 

Témata: Smashing Pumpkins, Billy Corgan, rock, Rick Rubin

zavřít