BIZÁR TÝDNE: Metallica v podání Miley Cyrus. Bude toho celé album

Vydáno 21.10.2020 | autor: redakce

Miley Cyrus se chystá vydat album She is Miley Cyrus už letos v listopadu. V aktuálním rozhovoru ale prozradila, že následovat by mělo album cover verzí kapely Metallica.

BIZÁR TÝDNE: Metallica v podání Miley Cyrus. Bude toho celé album BIZÁR TÝDNE: Metallica v podání Miley Cyrus. Bude toho celé album

„Začali jsme pracovat na albu cover verzí Metalliky a jsem tady, abychom s tím trochu hnuli,“ vysvětlila Miley Cyrus magazínu Interview, proč není doma na v Tennessee, nýbrž v Kalifornii, odkud poskytla rozhovor.

TOP 7+1 | Když nevíš co dál, hoď tam symfoňák. Metallica, Kiss, Aerosmith, Scorpions a symfonický metal

„Máme velké štěstí, že můžeme pokračovat v nahrávání během všeho, co se děje kolem nás. Nejdřív mě ta situace naprosto demotivovala, nyní jsem naprosto zapálená,“ přiblížila atmosféru nahrávání alba písní.

Jakkoliv může představa písní metalových legend v podání sedmadvacetileté popové hvězdy, kterou po celém světě proslavil klip, v němž se houpala polonahá na demoliční kouli, znít absurdně, jistý smysl to dává.

Miley Cyrus zahrála Nothing Else Matters na loňském ročníku festivalu Glastonbury, v rozhovoru jmenuje Iggy Popa za jednu ze svých nejsilnějších inspirací, při vzpomínkovém koncertu na Chrise Cornella pak všechny odzbrojila písní Say Hello 2 Heaven původně od Temple Of The Dog.

red, foto: archiv iREPORT
Témata: Miley Cyrus, Metallica, Glastonbury

zavřít