Bring Me The Horizon a Billy Talent v červnu na pražském Aerodrome Festivalu? Je to veřejné tajemství

Vydáno 07.01.2016 | autor: redakce

Pořadatelé pražského Aerodrome Festivalu, který v červnu po roční odmlce opět otevře své brány, se chystají oznámit dvě nové kapely letošního programu. Po Korn se rýsují další hvězdná jména. Síť Ticketportal, která distribuuje vstupenky, totiž na Facebooku ohlásila, že dorazí Bring Me The Horizon a Billy Talent

Bring Me The Horizon a Billy Talent v červnu na pražském Aerodrome Festivalu? Je to veřejné tajemství Bring Me The Horizon nejspíš uvidíme v červnu v Praze

"Moc se omlouváme, ale právě nás management jedné z kapel, kterou máme ohlašovat, požádal, abychom zveřejnění odložili na středu. Je to odůvodněný požadavek, kterému chceme vyjít vstříc. Proto se omlouváme, že obě další dvě kapely zveřejníme až ve středu v 10 hodin. Dobrou zprávou je, že máte tím pádem až do středy do 10 hod možnost zakoupit si vstupenky za stávající nižší cenu," uvedli pořadatelé na Facebooku. Na odložení zprávy se ale nejspíš špatně dohodli s Ticketportalem, který informaci vypustil. 

TOP 30 koncertů roku 2016: Přijedou Muse, Black Sabbath, Rihanna, Cure, Justin Bieber, Iron Maiden i AC/DC

"Kapelu Korn doplní také britská metalcorová skupina Bring Me The Horizon a kanadská punkrocková skupina Billy Talent. Od zítřejšího dne 8. 1. se zvyšuje cena vstupenek ze současných 1 190 na 1 490 Kč," napsali v příspěvku, který však posléze odstranili. Platí tedy, že cena vstupenek se zatím nezvyšuje a fanoušci mohou v natěšenosti na další dvě hvězdná jména kupoval lístky levněji.

RECENZE: Bring Me The Horizon šlápnou občas vedle, silný duch ale vítězí

Aerodrome Festival proběhne v pražském Areálu Letňany 15. června. V předcházejících ročnících ulovili pořadatelé hvězdy jako Metallica, System Of A Down, Limp Bizkit a řadu dalších. Dva dosavadní ročníky navštívilo na 50 tisíc fanoušků. 

jm

zavřít