Dream Theater předvedou v Praze tříhodinovou rock-metalovou show

Vydáno 04.02.2017 | autor: redakce

Americký rock-metalový gigant Dream Theater se v rámci evropského turné Images, Words & Beyond zastaví 6. února v Praze. Těšte se na ohromující pódiovou produkci a exkluzivní tříhodinovou show k oslavě 25. výročí nejúspěšnějšího alba Images And Words.

Dream Theater předvedou v Praze tříhodinovou rock-metalovou show Dream Theater předvedou v Praze tříhodinovou rock-metalovou show

Geniální nahrávky a perfektní koncerty, naprosto profesionální a technicky vyladěná produkce - touto pověstí se mohou pochlubit Dream Theater. Za dobu svého působení prodali více než 6 miliónů alb po celém světě! Dnes se tento all stars band obrací do minulosti, aby oslavil 25. výročí od vydání komerčně nejúspěšnějšího alba Images and Word, vydaného v roce 1992. Byla to hned jejich druhá studiovka, která pokládala základy veškeré muzice tohoto směru a je považována za klíčovou ve vývoji progresivního metalu. Dokonce byla oceněna cenou Gold Record.

TOP 10 zimních metalových koncertů: Korn, Sabaton, Powerwolf, Dream Theater a další

Dream Theater tvoří technicky velmi zdatní hráči, kteří jsou uznávaní po celém světě a patří mezi špičky rockových a metalových muzikantů. Hlavní jádro kapely tvoří známá dvojka John Myung a John Petrucci. Kytarista John Petrucci byl několikrát začleněn do známé trojky turné G3 obsahující také umělce jako Steve Vai a Joe Satriani a také baskytarista John Myung je dalším nepostradatelným článkem této skupiny. Nesmíme také opomenout zbytek sestavy, zpěváka Jamese LaBrie, klávesistu Jordana Rudesse, který spolupracoval např. S Davidem Bowie, a také bubeníka Mikea Mangini, který svého času doprovázel Stevea Vaie.

vložte odkaz, text nemažte

Na monstrózním halovém koncertě 6. února v pražské hale Forum Karlín slibují Dream Theater exkluzivní show v délce tří hodin za doprovodu působivé scény z LED obrazovek.

tz, jm

Témata: Dream Theater, progresivní metal, Forum Karlín, koncerty

zavřít