Dva zbývající Beatles - Paul McCartney a Ringo Starr - se sešli ve studiu. Co chystají?

Vydáno 21.02.2017 | autor: redakce

Vidět spolu dva poslední žijící členy legendárních Beatles je pro fanoušky stále svátek. K jednomu takovému setkání došlo 19. února, kdy Paul McCartney navštívil ve studiu svého bývalého parťáka z kapely Ringo Starra. 

Dva zbývající Beatles - Paul McCartney a Ringo Starr - se sešli ve studiu. Co chystají? Dva zbývající Beatles - Paul McCartney a Ringo Starr - se sešli ve studiu. Co chystají?

Oba muzikanti se sešli při příležitosti nahrávání nového Ringova alba, kde bude McCartney hostovat. "Díky, že jsi přišel a nahrál skvělé basy. Miluji tě, muži míru a lásky," napsal následně Starr na Twitter. Nové album někdejšího bubeníka Beatles by mělo vyjít ještě letos. 

Paul McCartney se soudí o práva na hity Beatles

vložte odkaz, text nemažte

Ringo Starr vydal sólově už osmnáct studiových alb, první hned zkraje sedmdesátých let, to poslední předloni pod názvem Postcards From Paradise. McCartney byl během své kariéry ještě o něco plodnější, přivedl totiž na svět hned dvacet čtyři studiových desek. Na nástupce zatím poslední Now ale fanoušci čekají už od roku 2013, loni vyšla alespoň výběrovka Pure McCartney, po jejímž vydání zavítal i do Prahy.

Témata: Paul McCartney, Ringo Starr, Beatles

zavřít