High Contrast je prvním headlinerem 26. narozenin Roxy

Vydáno 04.07.2018 | autor: redakce

Lincoln Barrett aka High Contrast se vrací do Roxy. Tentokrát vystoupí 27. října jako jeden z headlinerů 26. narozenin klubu BE26. Velšský rodák a legenda drum&bassu přestoupil minulý rok od Hospital Records k 3rdBeat, kde vydal našlapané album Night Gallery. Doplní ho další zahraniční host, jehož jméno bude oznámeno brzy.

High Contrast je prvním headlinerem 26. narozenin Roxy High Contrast je prvním headlinerem 26. narozenin Roxy

Rok 2017 byl pro Lincolna přelomový. Odešel po šestnácti letech z Hospital Records k 3Beat, vydal několik úspěšných releasů a remixů včetně spolupráce na soundtracku k filmu Trainspotting 2. V říjnu pak vydal už šestou studiovou desku pod názvem Night Gallery. Nadupané LP obsahuje už dříve zveřejněné drum&bassové tracky jako Remind Me (nejhranější track minulého roku na UKF YouTube kanálu), Questions nebo příjemný house/80’s disco track Beat Don’t Feel The Same. Na albu použil, kromě živých nástrojů a klavíru, poprvé i kytaru a v některých skladbách dokonce výjimečně i svůj hlas.

Let It Roll On Tour: Ostravská Karolina mohutně zaduněla pod nohama obřího robota. Vystoupili High Contrast nebo State Of Mind



“Poprvé jsem u alba nepřemýšlel nad DJingem, ale chtěl jsem vytvořit ten nejlepší možný posluchačský zážitek. Je to určitě mé zatím nejrůznorodější album,” popsal novou desku sám Lincoln. Minulá vystoupení v Roxy byla vždy bez výjimky vyprodána, doporučujeme proto nákup vstupenek co nejdříve.

tz, jm

Témata: High Contrast, Roxy, BE26

zavřít