Holandská kometa The Vices se vrací do Prahy, předskočí jim The Valentines

Vydáno 09.04.2023 | autor: redakce

Pořekadlo do roka a do dne platí v tomto případě skoro přesně. Holandská partička The Vices se totiž 20. dubna po dvanácti měsících vrací zpátky do Rock Café v Praze. Předskakovat jí budou The Valentines.

Holandská kometa The Vices se vrací do Prahy, předskočí jim The Valentines Holandská kometa The Vices se vrací do Prahy, předskočí jim The Valentines

Pokud jste o nich ještě neslyšeli, je nejvyšší čas to napravit. Hudba The Vices totiž zní, jako byste namíchali Cage The Elephant a The Strokes a okořenili jejich koncert energií mladých Red Hot Chili Peppers. I koncertě za sebou mají hned několik slušných zářezů, mimo jiné hráli na vyprodaných klubových akcích po boku Kensington a Nothing But Thieves, zahráli si také na Sziget Festivalu nebo na největším evropském showcasu Eurosonic Noorderslag.

Jejich pražská premiéra proběhla v roce 2022 po několika covidových odkladech a nutno podotknout, že měla velký úspěch. Tentokrát spojí síly s triem The Valentines z Hradce Králové, kteří o sobě říkají, že hrají veselé songy o smutných věcech, na české scéně ale rozhodně nejde o žádné nováčky.

TZ, foto: Jermain Cikic
Témata: The Vices, The Valentines, Rock Café, Praha

zavřít